Skocz do zawartości

[teoretycznie] cena wypozycjonowania sex / seks

Bełdzio

Rekomendowane odpowiedzi

aktualnie w tej branzy w polsce zarabia sie juz grosze w porownaniu do tego co bylo kiedys (dialery itd). Druga sprawa- polski rynek xxx to bardzo drobny i maly rynek - prawdziwa kasa to zachodni xxx i kazdy wiekszy webmaster dzialajacy w tej branzy kilka lat temu sie przeniosl na zachod :) Mysle ze jest kilka przynajmniej key, ktore daja duzo wieksze dochody w Polsce niz slowo sex.

beerbant czasy dialerow juz nie wroca:)

nie zarabiałem nigdy na żadnych dialerach ani na innym shicie (aby było jasne) , kasowałem tylko za kliki w banery jeden PP najlepiej opłacany mial stawke 0,8$ za kliknięcie i jak zarobiłeś 1500$ bez jednej konwersji to przestawali płacić a te sume wyklikiwali w dwa dni , co ja się nie nabiegałem za danymi znajomych/rodziny hehehe i jakie jaja były z inkasem czeków :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

nie zarabiałem nigdy na żadnych dialerach ani na innym shicie (aby było jasne)
- a jak myślisz, na czym zarabiali Ci, którzy Tobie płacili? :D
czasy dialerow juz nie wroca:)
- nie mów hop ;) Podpowiem, że specjaliści już pracują nad dialerami na komórkę ;) Jak Ci komórka zacznie wysyłać SMS'y za 10 zł + vat to znaczy, że im się udało :D

nie zarabiałem nigdy na żadnych dialerach ani na innym shicie (aby było jasne)
- a jak myślisz, na czym zarabiali Ci, którzy Tobie płacili? :D

na pewno nie na dialerach, ale jak widze jesteś lepiej poinformowany :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mowimy o polskim czy zagranicznym rynku? Jezeli chodzi o PL to wiekszego zainteresowanie w walce o TOP w wynikach wyszukiwania nigdy nie bylo, bo w czasach kiedy najwieksza kasa byla w tym biznesie to byly czasy dialerow, i tam klientow troche inaczej sie lapalo. Jezeli jestes wlascicilem serwisu oferujacego konta pod darmowe galerie, masz odpowiednie serwery i odpowiednio mocne (czyt. akademickie - zainteresowanie wiedza o co chodzi - DG) lacza koszty sa relatywnie niskie. Bez takiego zaplecza swiadome utrzymanie sie w TOP10 imho nierealne.

// Edit: a widze ze juz dyskusja w dalszych watkach zeszla na inne tematy, to sie nie chce wtracac.

Jeśli chcesz znać konkretną cenę Bełdzio to podjąłbym się pozycjonowania tej frazy za 500zł netto przy założeniu, że dołożyłbyś kilkanaście innych fraz. Dobry ruch jest nawet z TOP20, wydaje mi się, że wielu pozycjonerów podaje astronomiczne ceny, albo poprostu nie chce wchodzić w tą branżę, dlatego konkurencja pod tą frazę nie jest taka silna jakby mogło się wydawać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności