Skocz do zawartości

Plagiaty z Must.pl

Cxz

Rekomendowane odpowiedzi

Czy tylko moje artykuły są plagiatowane na must.pl? Przy jednym nie chciało mi się zawracać głowy, ale teraz widzę, że to jest nagminne. Teksty, które wklejam do różnych precli pojawiają się na owej stronie (must.pl) z podmienianymi linkami.

Ech..

była...

Dołączam się.

Odpowiedzialnym jest prawdopodobnie użytkownik "szczepan" (link do must.pl w stopce).

W jego stopce są też linki do gido.pl i teby.pl

Must.pl w dziale "Przyjaciele" ma linki do 2 agencji reklamowych: they.pl i therais.com

Z therais.com jest link zwrotny wiec musi mieć coś wspólnego.

Ewidentna kradzież z premedytacją.

Co proponujecie- drogę prawną czy ząb za oko? :D

Swoją drogą fajna domena (therais.com), szczególnie jak się ją niedokładnie przeczyta :D

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Witam.

Osoba, która była wynajęta do prowadzenia bloga jak się niedawno okazało kopiowała treści m.in. z Waszych stron. Przepraszam za kłopot. W ciągu tygodnia wykasuje wszystko co zostało skopiowane.

Pozdrawiam.

EDIT: literówka.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności