Skocz do zawartości

lepiej nie denerwowac swoich dziewczyn

ItakPowiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wychowywać to można dzieci, nie kobiety, im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie wink.gif

Każdego można, szczególnie osoby z niższą inteligencją - łatwiej nimi sterować. Ja rozumiem, że dziewczyna może mnie uderzyć z plaskacza w twarz czy tam zbić naczynia, ale rzucić laptopem o ścianę to już przesada :)

A jak do tego doszło?

Ona: misiu odejdź od tego komputera i chodź do mnie.

On: jeszcze kochanie 5 minut.

[10 min później]

Ona: wolisz komputer odemnie?

On: ależ nie, już wyłączam.

[5 min później]

On: poczekasz kochanie jeszcze 5 minut bo właśnie rozmawiam z ważnym klientem?

Ona: miałeś go wyłączyć 5 minut temu, wybieraj albo ja albo komputer!:D!!!

On: yyy no to wybieram komputer :)

Ona: no ja pier%#% Ty jeb^#^%# ch%#^%^#...

Co się stało dalej to już wszyscy wiemy :)

wychowywać to można dzieci, nie kobiety, im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie ;)

Pozwole sie nie zgodzić, każdy człowiek jest w pewnych granicach "plastyczny" kwestia tylko jak szerokie są to granice.

Zbyt uległa kobieta to też nic fajnego bo kto by chciał byc z kims kto zawsze sie z nami zgadza i robi zawsze to co my chcemy :D choc moze tacy są którzy potrzebują takich partnerek :D

Zbyt harda w niczym nie ustepująca , beton , to taka to sie z rozpaczą na twarzy i usmiechem w sercu oddaje dla swojego największego wroga :D

Z kobietą jak samochodem jak sie ma 20 lat szuka sie czegoś innego a jak sie ma 30 lat innego modelu :D I inne walory są ważne :D Jak ktoś więc w wieku 20 lat zawarł długoterminowy kontrakt to jak dorasta może miec problem :D

Zbyt uległa kobieta to też nic fajnego bo kto by chciał byc z kims kto zawsze sie z nami zgadza i robi zawsze to co my chcemy :D choc moze tacy są którzy potrzebują takich partnerek :D

Ja np. :D

Zrób obiad, posprzątaj, rozbieraj się... ehh kobieta-marzenie :D

znudzi Ci się:D

nie lubisz wyzwań??

jak coś sie za łatwo ma to się potem tego nie docenia

wychowywac mozna, oczywiście, tylko potem leca laptopy, rosną rogi i nadal zastanawiasz się: co ja q**a robie źle...

edit:

wychowuja zazwyczaj Ci co nadal myslą, że to oni zdobywają kobiety... no sie usmiałem...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zrób obiad, posprzątaj, rozbieraj się... ehh kobieta-marzenie :D

Nic fajnego, przez pierwsze powiedzmy kilka tygodni/miesięcy to może się podobać, ale później... szału można dostać...

Oparte na doświadczeniach własnych :D

Pozdrawiam,

Hubert

dobrze ze moj ubezpieczony
Od dziewczyn? :D

Od wszelkich kataklizmów :D

A swoja droga ciekawe czy panowie co takie madre rady o wychowywaniu daja to nie siedza wlasnie na forum w ukryciu przed zona/dziewczyna/kochanką bo wyczerpali limit na komputer dzis :D

wychowywac mozna, oczywiście, tylko potem leca laptopy, rosną rogi i nadal zastanawiasz się: co ja q**a robie źle...

edit:

wychowuja zazwyczaj Ci co nadal myslą, że to oni zdobywają kobiety... no sie usmiałem...

To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.

Choć jest też i kilka innych szkół i każdy niech najlepiej wybierze sobie taką która mu najbardziej pasuje :D

Wychowywać można każdego. Partnerkę, matkę, szefa, Ciebie, mnie. I to z pozytywnym skutkiem.

Chyba, że masz dość skrajną wizję "wychowywania", kojarzącą się z zakazami, skórzanym pasem itp :D

Tu można znaleźć coś ciekawego o tresurze ludzi:

https://alexba.eu/tag/tresura (dół)

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Mi kobieta jak się wścieknie to co najwyżej kompa resetuje. Laptopa by nie rozwaliła bo sama z niego korzysta :D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności