Skocz do zawartości

Pozycjonowanie - Krok po Kroku

Rekomendowane odpowiedzi

A ja cię podbuduję - próbuj ;)

Da się to zrobić samemu - ale nie przez pół roku. Tyle to będziesz czytać to forum i wkurzać się na własną głupotę (filtry?) IMHO to przynajmniej rok do półtora, jak nie będziesz się obijał. W sumie nie powinienem się odzywać bo ta sama branża, ale wypozycjonować się da. Filtrów się nie bój - w tym temacie obskoczysz wszystkie możliwe bo frazy mocno komercyjne i oblegane. Nie przejmuj się tylko linkuj dalej, prędzej czy później wyjdziesz. Ale fakt, masz kilku, nawet z tego forum konkurentów, którzy zęby zjedli w tym temacie i mają zaplecza jak firmy logistyczne, ale tu może Ci pomóc dobry, autorski pomysł, czyli nie masz zaplecza - musisz mieć wyobraźnię. Poza tym w tym biznesie pozycja to nie wszystko - potrzebujesz też bazy noclegowej. Tworzysz ją, czy masz już? Bo mimo pozycji, ciężko czasami ludzi przekonać aby wpisali się do bazy.

Dużo wysiłku a efekty wg mnie będziesz miał za 2 lata. Wystarczy Ci zapału, czasu i pieniędzy? Jak tak, to próbuj. Pamiętaj jeszcze o jednym - dla niektórych te frazy (noclegowe) są już za drogie - więc jeżeli zrobisz to sam to zaoszczędzisz sporo, a na 100% przeskoczysz tych mniejszych.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności