Skocz do zawartości

[PROGRAM] do automatycznej obsługi precli WP i ML

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to właśnie zostało zrobione! Jest prezentacja flash programu i wersja testowa dostępna do pobrania po zalogowaniu i nie ma absolutnie żadnego przymusu żeby nawet wchodzić na stronę a co więcej rejestrować konto... Jeśli ci się nie podoba sposób prezentacji po prostu skorzystaj z klawiszy Alt + F4 i po problemie.

Do adresu IP serwera na jakim jest domena też będą jakieś uwagi ? A może co do dnia zamieszczenia oferty, czcionki na stronie programu ? :D

A tak poza tym czy przedmiotem tego ogłoszenia- mojego postu jest ocena strony domowej programu?

PS. Jeśli ktoś ma zapytania, uwagi tyczące PROGRAMU nie zaś JEGO STRONY DOMOWEJ to zapraszam na: PV lub działu kontakt na stronie domowej programu lub Napisz do mnie na adres: systemy.internetowe[_wiadomo_co_]gmail.com

==| Dalsze wypowiedzi z mojej strony w tym topicku uważam za bezcelowe |==

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tylko, że w FF:

- nie zarejestrujesz automatycznie kont,

- nie pobierzesz haseł do zarejestrowanych kont,

- nie zapiszesz informacji o dodanych artykułach,

- nie przygotujesz raportu o dodaniach itd...

Ale jak ktoś woli robić to wszystko ręcznie to jego sprawa.

Nie ma tego tak dużo, żebym sie musiał automatycznie rejestrować. Jestem zrejestrowany do 830 więc mi nieduzo zostało. Hasła to ma pamiętać FF i robi to. Raport o dodanych artykułach - nie potrzebuję, bo nie dodaję na zlecenie. Jest kartka A4 na sztywnej podkładce z tabelką i to wystarczy.

Mnie brakuje w Twoim prgramie dwóch rzeczy:

1. Oflagowania upierdliwych precli, które dodają tylko tzw. unikalne teksty, tudzież rzadko moderujacych - może jest, ale przeoczyłem.
  2. Mieszania tekstów ze zdań tak jak to było na jednej ze stronek, której adresu jak zwykle zapomniałem, a nie z tymi {|}. U ciebie to jeszcze jakoś wychodzi, ale adder ma to całkiem skopane. Potem wychodzą jakieś dziwnie sformatowane teksty, które mają nieusunięte nadmiarowe spacje itp.

Eksperyment Discover.pl

Gratulacje... Jednak ludzie się zmieniają - niektórzy o 360 stopni [...]
Panie Sylwin proponuję trochę zastanowienia się nad tym co się myśli i pisze 360 stopni = pełen okrąg czyli to samo :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion - Na wstępie zaznaczam że nie chcę żeby moja wypowiedź była potraktowana jako atak na kogokolwiek.

Przeglądając ten dział zauważyłem że Mion jesteś przeciwnikiem automatów i wdałeś się w dyskusje na ten temat (mini wojna) teraz sam wypuszczasz takie cudo czy warto jest sprzedać się za takie marne pieniądze? Osobiście jestem przeciwnikiem takich rozwiązań i każdego twórce podobnego softu bym za jaja wieszał, bo niszczą wszystko. Może od razu tu sprostuję że nie sam twórca, ale użytkownik tego softu. W stanach zamykają sieci i portale za p2p (dzięki ich użytkowniką), a wy panowie jeden z drugim zabijacie jedna z "myśli" SEO. Zamiast się wziąć za porządną robotę to bawicie się w zarabiania 50 - 75 zł. Może jeszcze pozycjonowanie za 4.99 zł zaproponujecie ?

Sam mam osobiście w FF zapamiętane hasełka do wszystkiego i tak jak mówił przedmówca karta A4 i sprawa załatwiona w 100%. SEO nie jest dla leniwych dzieci tylko dla profesjonalistów a tacy mają koderów i swoje "patentowe" rozwiązania tego co potrzebują.

@ Maximus marius Nie wiem czy zauważyłeś, ale mój program nie służy do spamowania precli tylko do dodawania do nich artykułów

@ Maximus marius Co do ceny to nie jest uzgadniania indywidualnie - jest stała, ale gdyby nawet to jest to sprawa kupującego, nie twoja! Wiec po co te złośliwości

Trudno oceniac coś czego sie nie widziało, Ja wyraziłem swoją opinię na temat tego że narzędzie nawet najlepsze może zostać wykorzystane przeciw samym preclom, jezli bedziesz w stanie zrobic szybki automat do dodawania do precli (moze nie jeśli a kiedy :) bo to pewnie kwestia czasu) to stanie sie z nimi to samo co z qlweb-ami :) Nadal dla dużej liczby ludzi liczy się ilośc a nie jakość :(

Co do złośliwości to niestety ja tego nie widzę, mam taki styl retoryki :P Profilaktycznie od razu przepraszam wszystkich za mój język :D

Ściągnołem demo, dodałem artykuł i powiem szczerze że:

- w FF mając zapisane hasła można szybciej dodać

- program może bardzo ładnie posłużyć do spamowania precli, wystarczy go odpowiednio wykorzystać

W FF otwieram sobie około 30 zakładek w oknie i dodaje, zresztą rzadko dodaje większą ilość wpisów do precli większą niż 50. Pozatym zwracam uwagę na to czy artykuł się dodał czy precel działa, bo skoro napisałem już unikalny art to szkoda było by go zmarnować, w niedziałającym preclu.

Jeżeli chciałbym przespamować dodać do kilkuset na raz precle to pewnie użyłbym programu, modyfikacja arta to nie problem.

To tak mi się nasuneło.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

W FF można dodać np. 30 zakładek do ulubionych (np. wartosciowe precle) a potem można to równie szybko wczytać z ulubionych do zakładek. Z racji tego ze FF pamięta hasła to tylko pisać :)

A tak przy okazji ktoś ma listę wartościowych precli ?

@TrustSEO - Zgadza się jestem przeciwnikiem automatów dlatego w programie nie zaimplementowałem dodawania artykułu do wszystkich od razu i w dodatku jest blokada dodawania tego samego artykułu do kolejnego precla. Więc widać, że wypowiadasz się na temat programu nie zapoznawszy się z jego funkcjami...

@Maximus Marius -

"jezli bedziesz w stanie zrobic szybki automat do dodawania do precli"
W stanie to ja byłem od samego początku, bo dodanie wielowątkowości do programu nie stanowi żadnego problemu, ale nie takie miałem założenie pisząc program. Program ma być pomocny w obsłudze dodawanie a nie pomocny w zaspamowaniu precli...

@Yeden - program ma funkcję losowego wybierania fraz z nawiasów {biały|czerwony|czarny} oraz funkcja mieszająca zdania oddzielone znakiem #. Połączenie tych dwóch funkcji ułatwia przygotowanie unikalnych treści. W kwestii oflagowania to jak najbardziej jest to do zrobienia...

@gerdi - jak już nadmieniłem w FF:

- nie zarejestrujesz automatycznie kont,

- nie pobierzesz haseł do zarejestrowanych kont,

- nie zapiszesz informacji o dodanych artykułach,

- nie przygotujesz artykułu o zmienionej treści,

- nie przygotujesz raportu o dodaniach itd...

Co więcej używając programu też możemy automatycznie logować się na stronę konta danego precla WP = program otwiera okno przeglądarki do wyboru FF / IE ze stroną po zalogowaniu.

"Pozatym zwracam uwagę na to czy artykuł się dodał czy precel działa, bo skoro napisałem już unikalny art to szkoda było by go zmarnować, w niedziałającym preclu. "
Dokładnie to samo robi program - w końcowym etapie informuje użytkownika o statusie dodania co zresztą widać dodatkowo w tabeli z informacją o dodanych wpisach.

schowek01nt3.th.jpg

Tak, istnieje taka możliwość...

a NIP i Regon?
W celu dalszych informacji na ten temat zapraszam do działu KONTAKT Z podaniem danych kupującego na kogo ma zostać wystawiona faktura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności