Skocz do zawartości

[PROGRAM] do automatycznej obsługi precli WP i ML

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

heh, dorwali się konkurenci-krytycy :D

Adder2400 weź nic już nie pisz bo tylko wystawiasz się na pośmiewisko. Twoja strategia marketingowa (o ile można to tak nazwać) jest haniebna. Mówię nie tylko o twoich wypowiedziach w tym wątku.

Załóż topic o adderze to z chęcią z Tobą popolemizuję.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
EXE rowiązanie samo w sobie jest beznadziejne - Adder 1 był EXEkiem i jak widać żadna z wyzszych wersji już nie była (nawet nikt o tym nie myśli) bo:
Mój program w obecnej wersji niczego nie spamuje, reszta co napisałeś jest śmieszna. A tak poza ty nie chce mi się z tobą gadać. Twojego śmiesznego addera można napisać w kilka dni jak ktoś zna (klocki lego)PHP i udostępnić za FREE i tyle będzie z chwały Rzymu... Wtedy Twój adder stanie się murem Hadriana :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

DevC++? jakoś nie wydaje mi sie że napisałeś to w Tym... :D I jak byś nie wiedział - nie pisze tylko w php więc nie musisz się tak unosić ;D Dlatego tak się czepiam bo kiedyś uważałeś, że dodawarki do precli to zło a teraz sam je robisz - nie lubie takich ludzi wg. mnie są strasznie fałszywi (porównujesz mnie do 0 - a ja nic do tej pory do Ciebie nie miałem) ;/ Ale już sie nie czepiam - miłej sprzedaży i mimo wszystko powodzenia :blink:

DevC++? jakoś nie wydaje mi sie że napisałeś to w Tym... :blink:
Kończ waść i wstydu sobie oszczędź...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Każdy kolejny Twój post świadczy tylko o tym, że jesteś ****** niż ustawa przewiduje...

Wszyscy trzej sami wystawiacie sobie wizytówki...

Może jakiś moderator zakończy tę farsę?

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Nie lubię osobistych wycieczek, ale widzę że ty lubisz podróżować wiec nie zostawiasz mi wyboru -> Dowody twojej [własciwie jej braku] co chwile dajesz np. obracając się o 360 stopni :blink:

Moderatorzy jak niestety widać przestali działać na tym forum... :D

masz klapy na oczach, albo nie Masz zielonego pojęcia o funkcjach tego programu :blink:

Myśle że w swoim zacietrzewieniu sam masz klapy na oczach. przeczytaj moj wpis jeszcze raz albo popros mame niech ci wytlumaczy. pisalem ze przed automatycznym dodawaniem (czyli wiem ze to twoje cos dodaje autmoatycznie) mozna sie latwo zabezpieczyc, dodaja jakis token, mozna tez zmienic format standardowej wiadomosci wysylanej po zalozeniu konta, to utrudni automatyczne zakladanie kont towim porgramikiem.

Nie uwazam ze tego typu programy spamuja, bo one sa w stanie spamowac tylko w standardowych preclach bez zabezpieczen. jesli wlasciciel precla nie stosuje w swoich preclach prostych ale autorskich zabezpieczen to daje przyzwolenie na wpisy z takich automatow.

DevC++? jakoś nie wydaje mi sie że napisałeś to w Tym... :D
Kończ waść i wstydu sobie oszczędź...

Kończ mion wstydu sobie oszczędz

Sylwim ma racje, nie uzyto devc++

Zagladajac do pliku od razu widac ze uzyto komponentow VCL Borlanda, zatem program stworzony ktoryms RADem Borlanda (mozna ustalic ktorym ale szkoda na to czasu, bo analliza jest b. skomplikowana)

Kompromitujesz sie Mion, swoją postawą w tym wątku sam wystawiles sobie laurke pokemona.

Co do programu, beznadzieja, rzeczywiscie szybciej ff sie pyka.

Moderatorzy powinni zostawic ten watek, nie ingerujac w jego tresc. Dzieki niemu widac jaki poziom prezentuja co poniektórzy.

Mion - jeśli nie masz firmy jesteś sobie od tak jakimś tam programistą i chcesz sprzedawać to coś (na dodatek EXEka) to zachowuj się przynajmniej na tym forum.

"Na dodatek EXEka?" To jak ktoś sprzedaje skrypty w PHP, to już obowiązuje go niższy poziom kultury? To by wiele wyjaśniało... :]

Tak przy okazji nie zapomnij o podatkach bo, konkurencja która je opłaca, źle patrzy na Ciebie (osobe bez kasy fiskalnej która jest wymagana przy sprzedaży oprogramowania - w szczególności EXE program (nie skrypt na zamówienie w ilości do 3 sztuk))

Podatki - owszem. Ale kasa fiskalna NIE JEST OBOWIĄZKOWA przy sprzedaży oprogramowania (chyba, że ktoś przekroczy wartość sprzedaży opisaną w stosownej ustawie - 20000/40000 zł w roku) - jest obowiązkowa, jeśli elementem sprzedawanego towaru jest nośnik informacji (płyta CD z programem, itp.).

EXE rowiązanie samo w sobie jest beznadziejne - Adder 1 był EXEkiem i jak widać żadna z wyzszych wersji już nie była (nawet nikt o tym nie myśli) bo:

1. nie może dodawać o konkretnej godzinie (CRON)

2. komputer musi być włączony

3. spamuje własne domowe/firmowe łącze

4. mniej efektywne dodawanie - serwery hostingowe posiadają transfery 50 razy większe (100MBit)

5. można dostać bana na IP

6. można mieć dostęp zawsze - niekoniecznie ze swojego komputera

7. nie umżliwia sprzedawanie subkont

itp...

EXE jest czymś innym.

1. Może w zasadzie.

2. Przy ustawianiu aplikacji działających po stronie serwera też trzeba mieć włączony swój komputer.

3. Spam to zło i nie to jest założeniem prezentowanej w topicu aplikacji, jak sądzę.

4. Specyfika programu nie wymaga takiej wydajności (a samo bycie serwerem hostingowym nie oznacza automatycznie wyższych transferów, tak samo jak bycie komputerem biurkowym niższych).

5. Na serwerze zewnętrznym jest to bardziej odczuwalne (zwłaszcza w kontekście ADSLi ze zmiennymi IP).

6. Przy EXEku też (o ile licencja nie wyklucza).

7. A Ferrari nie umożliwia masowego przewozu osób.

DevC++? jakoś nie wydaje mi sie że napisałeś to w Tym... :blink:

Ale Mion wspomniał też o serii z Turbo w nazwie, która umożliwia komercyjne tworzenie oprogramowania.

Kończ mion wstydu sobie oszczędz

Raczej mowa o innych osobach powinna być. Choć w zasadzie nie rozumiem powodów unikania odpowiedzi na pytania związane z firmą przez Miona. No i dał się też sprowokować.

Przestańcie szukać dziury w całym i malować sobie niekorzystny PR. To tyle.

Przestańcie szukać dziury w całym i malować sobie niekorzystny PR. To tyle.

No właśnie problem w tym, że wszyskie strony sporu myślą, że żarcie się i chamskie zagrywki poprawią ich wizerunek :tancze:

//ed

Swoją drogą, to się nie dziwię, bo Mion swego czasu napsuł krwi każdemu z obecnej konkurencji dyrdymałami na temat szkodliwości dodawarek :soczek:

Co więcej, napisał i udostępnił w tym dziale zabezpieczenie dla "zwykłego śmiertelnika" nie do pokonania dla precli WP, ale to już inna historia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności