Skocz do zawartości

[startup] witrualny odtwarzacz video

sbvc

Rekomendowane odpowiedzi

> Ad. 11 & Ad. 3

Nie u mnie biggrin.gif

Jeśli możesz to podaj przeglądarkę, wersję i system operacyjny. :)

> Ad. 12

Poznałem nowy zespół i chciałbym go przesłuchać, jako że dopiero go poznałem to nie znam tytułów piosenek smile.gif

Z tym masz w sumie rację. Zastanowię się nad tym.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bardziej myślałem o czymś w stronę dania możliwości konwertowania pliku .flv na .mp3

https://vixy.net/ ;-)

Żeby nie było to podam jeszcze:

convertyoutube.com

vconvert.net

convertdirect.com

I jeszcze z 10 innych, których nie ma sensu wymieniać, ponieważ mają te same funkcjonalności ;)

Ja na stronie gdybym coś w tym stylu umieszczał to prawdopodobnie tylko dla .mp3 i .avi

Ok, to był drobny błąd, ale poprawiłem.

Co do reszty propozycji MMP to nie wdrożyłem ich ze względu na za małą użyteczność, lub wstawiłem je do dziennika planów. Na pewno pomyślę nad zmianą wyników dla fraz ogólnych dotyczących zespołów, oraz tekstami piosenek (coś na zasadzie edycji i dodawania jak w wikipedii). :)

EDIT:

@MMP widzę, ze się prawie cały czas wypowiadasz. Jak Ty oceniasz eplayer'a?

> Co do reszty propozycji MMP to nie wdrożyłem ich ze względu na za małą użyteczność

Wszystko co opisałem mnie właśnie irytowałem podczas przeglądania serwisu ;)

> Jak Ty oceniasz eplayer'a?

Dodałbym obsługę scrolla przez JS dla tego paska z filmami po prawej.

Najważniejsze pytanie: Jak zamierzasz na tym zarabiać, w którym kierunku będziesz rozwijał ten serwis?

Ogólnie OK, choć nie mam pomysłu dlaczego miałbym korzystać z Twojego serwisu zamiast bezpośrednio z YT(albo GVideo).

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Dodałbym obsługę scrolla przez JS dla tego paska z filmami po prawej.

Rozwiń swoją myśl, bo nie jestem pewien, czy dobrze zrozumiałem. ;)

Najważniejsze pytanie: Jak zamierzasz na tym zarabiać, w którym kierunku będziesz rozwijał ten serwis?

W kierunku wirtualnego odtwarzacza muzyki. ;)

Gdyby za wap w telefonie płaciło się jak za neostradę to pierwszą rzeczą jaką bym zrobił jest właśnie odtwarzacz dla telefonów (i w tym momencie można całkiem zastąpić swój odtwarzacz mp3 eplayer'em).

Jeśli chodzi o zarabianie to prędzej, czy później muszę z czegoś stronę utrzymywać. Źródłem dochodu mogą być: sponsorowane filmy, reklama przed video, propozycje zakupu płyty np. w empik itp. itd.

W tym momencie nie ma takiej potrzeby, ponieważ i tak oglądalność jest na niskim poziomie.

1. Wracając do Twoich propozycji to nie byłeś jedyną osobą, która mi zaproponowała wprowadzenie tekstów piosenek. Przeanalizowałem wszystko i dzisiaj lub najpóźniej w poniedziałek (w zależności kiedy dostanę bazę danych) uruchomię tą funkcjonalnosć.

2. Działa już odtwarzanie materiału bez przekierowania na stronę główną.

>Rozwiń swoją myśl, bo nie jestem pewien, czy dobrze zrozumiałem.

Jak najadę na pasek z filmami to chciałbym go przewijać za pomocą scrolla w myszce :D

1. Wracając do Twoich propozycji to nie byłeś jedyną osobą, która mi zaproponowała wprowadzenie tekstów piosenek. Przeanalizowałem wszystko i dzisiaj lub najpóźniej w poniedziałek (w zależności kiedy dostanę bazę danych) uruchomię tą funkcjonalnosć.

Masz https://www.itcg.pl/lyr.sql.gz :D

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Hmm czy w palmptopach, komórkach jest przeglądarka z js i flashem? smile.gif

W komórkach nie. W mniejszych komputerach typu palmtop to bywa różnie ;)

Wersja mobilna eplayer'a ukaże się najwcześniej w przyszłym roku i strona sama będzie się dopasowywać.

Jeśli chodzi o tytuł to pojawi się on nad odtwarzaczem (nie wrzuciłem zmienionych plików na serwer).

Dzięki za przypomnienie ;)

• 1 miesiąc temu...

Od wczoraj jest możliwość rejestracji na stronie i są z wiązane z tym ciekawe opcje (więcej info na blogu). Kto jest zainteresowany zachęcam.

Prawdopodobnie jeszcze w tym miesiącu zostanie wdrożona funkcja "ciekawego" korzystania z playlisty (taki web winamp?).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności