Skocz do zawartości

Wielka prosba oceny jakosci rozstawienia reklam na stronie

juja47

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jako iz na forum mam do czynienia z osobami ktore sa duzo lepiej obeznane niz ja sam w temacie reklamy adsense zwracam sie do was z ogromna prosba o ocene rozmieszczenia i ewentualne poprawki co do mojej reklamy na stronie technomp3.eu. Pisze to tu gdyz moj ctr nie jest zbyt zadowalajacy jak na 1500uq dziennie

A co ja tu mam oceniać ? myślę że CTR jest najlepszym miernikiem "ustawiania" reklamy. Testuj, zapisuj wyniki, porównywaj - pamiętaj nie wszystkie zmiany wychodzą na lepsze :D

[Lisek podrzuć pare linków dla chłopaka ze swojego bloga bo mi się grzebać nie chce :P]

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

Tak jak napisał bosal, trzeba dopasować wygląd linków. Kolor, podkreślenie, brak zmiany koloru po najechaniu na linka.

I czy przypadkiem nie trzeba się szykować na bana za AdSense na stronie z zawartością łamiącą prawa autorskie?

Pisz maila, jak ją wyczyszczę to mi będą potem ludzie zadawać męczące pytania. ;)

zeby nei dublowac tematu tez sie podwiesza, bo robie male zmainy na stronie, jak oceniacie umiesczenie reklam tutaj? przedewszystkim czy ten kwadrat w prawym gornym rogu ma sens w ogole?

link w podpisie

seo is dead

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności