Skocz do zawartości

Konto e-mail bez limitu wysyłanych wiadomości

advokat

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję najlepiej samego konta e-mailowego bez limitu godzinowego lub dziennego wysyłanych wiadomości.

Sytuacja jest taka:

forum - blisko 10.000 użytkowników. Okazjonalnie - powiedzmy raz w miesięcu - trzeba rozesłać krótkiego tekstowego maila do wszystkich użytkowników. Przez hostning obsługujący forum nie da rady - Webd ma ograniczenie 500 maili na godzinę.

Szukam więc jakiegoś osobnego konta mailowego lub małego hostingu, który jednak nie zawierałby takich ograniczeń, a był w miarę rozsądny cenowo. Moje zapotrzebowanie trudno nazwać mailingiem - bo nie jest w żaden sposób cykliczny. Zachodzi potrzeba poinformowania o czymś wszystkich użytkowników i wtedy wysyłka. Na pewno nie będzie to częściej niż raz w miesiącu.

Problem w tym, że nie znalazłem żadnych ofert odpowiadających moim potrzebom. Może ktoś z was potrafi coś w tym temacie pomóc?

Hostingu dzielonego na pewno takiego nie znajdziesz (chyba ze jakis krzak, ktory nie wie jak sie zabazpieczyc / sprawdzic ilosc) :P

Watpie tez, ze konto e-mail obsluzy takie obciazenie, szczegolnie ze sprzedaz kont e-mail to raczje prehistoria.

Chyba tylko VPS Ci zostaje :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności