Skocz do zawartości

mega spamer szaman.kom.pl

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Strona ta nie posiada żadnej wartości dla normalnej osoby. Teraz niech przyzna się osoba, która zrobiła ten śmietnik-zlepek popularnych fraz i żeruje na wejściach z Googla, by zarobić w AdSense?

Ja chromole :twisted:

Ale smietnik i do digitalpoint się dopisał z tym smietnikiem napiszcie do digitala i go podkablujcie :twisted: o w mordkę jeża

:shock:

to jest hiper jajo

Dopisałem się tu soory bo temat był już zamknięty

K.B

Albo mapiszcie do sołtysa Gomunic że płacha nazwę ich miejscowości i na widła go zorzniesą przyjada chłopaki Z Gomunic i włoża mu łapy w snopowiazarkę

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Zrobił kupę subdomen a na każdej DMOZ. Chyba niczym nie różnią się od siebie. Dla mnie to głupie, bo pewnie nie ma za dużo wejść.

a pod jakimi hasłami ta strona jest wysoko?

GOMUNICE

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Teraz niech przyzna się osoba, która zrobiła ten śmietnik-zlepek popularnych fraz i żeruje na wejściach z Googla, by zarobić w AdSense

Szanowny Panie Przewodniczący, Szanowna Komisjo!

Oświadczam wszem i wobec, że to nie moje.

Proponuję osobę odpowiedzialną zesłać do kamieniołomów na przymusowe ciężkie prace z opiekaniem na ruszcie i wpibaniem na pal w chwilach wolnych od pracy.

A tak poważnie - ciekaw jestem kiedy ludzie zamiast wytykać, skarżyć i opowiadać jaki to kto zły, jaki on be i jaki spamer mega trubo hiper *2 nie jest zaczną zajmować się czymś konstruktywnym :/

Jasne, wszystko mozna, zwlaszcza Polacy chyba uwielbiaja samowolkę i ogolne róbta co chceta (nie piję tu akurat do Owsiaka), tylko to nie sztuka odwalić coś takiego, każdy tak można, tylko może jednak jakiś umiar, troche zdrowego rozsądku... i własnie tego typu osoby moze powinny zajac sie czyms choc troche konstruktywnym, a nie czyms takim. I na pewno bardziej konstruktywne jest wytknięcie czegos takiego, takze moze zgloszenie, niz tworzenie megaspamowiska. Wkurzyłem sie Walkoś Twoim podejsciem. Az nie moglem sobie darowac by tak po prostu czytac dalej forum, a juz mialem myszkę by kliknąć na stronę główną forum. Się zbulwersowałem...

Patrząc na jego inteligencję i to co próbował zrobić u mnie na forum, to wychodzi na to, że jego poziom inteligencji tez nie jest wysoki ;] .. może tak "-10 IQ" ? ;)))

pozdr.

ps. Jeż, a Ty w jakich granicach oscylujesz? Bo mi zawsze klocki się krzywo układały :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności