Skocz do zawartości

Płatność z 2 kont adsense na ten sam rachunek

tomaroc

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

Próbował ktoś już ustawić płatnośc z 2 różnych kont w AdSesne na ten sam rachunek bankowy?

Da się ? czy rachunek po weryfikacji (przelaniu drobnej kwoty do przepisania) Jesli podam ten rachunek teraz do innego konta to czy jeszcze raz bedzie weryfikowany? czym to grozi? :soczek:

Ma ktoś doświadczenia?

Osobiście mam 6 kont (na różne dane) i wszystkie mają ten sam nr konta bankowego i wszystko ładnie działa :soczek: . Nawet ostatnio mi 1 konto z tych zbanowali (trochę zaszalałem) ale z pozostałych kont kasa przyszła i są nadal aktywne. Reasumując nie ma problemu z podpinaniem tego samego nr konta.

Poczta dostarcza ze wzgledu na Adres ulica kod, nie imie i nazwisko odbiorcy. Mi chodzi czy konta maja to samo imie i nazwisko, a tylko rozne adresy czy wszystko masz na inne osoby a pod jedno konto podpiales ? :soczek:

Google AdSense - potrzebujesz pomocy ? Napisz na forum adsense lub mail: kuba@adsense.org.pl

mZEK.2.gif

Osobiście mam 6 kont (na różne dane) i wszystkie mają ten sam nr konta bankowego i wszystko ładnie działa ;) . Nawet ostatnio mi 1 konto z tych zbanowali (trochę zaszalałem) ale z pozostałych kont kasa przyszła i są nadal aktywne. Reasumując nie ma problemu z podpinaniem tego samego nr konta.

tzn że jak dodawałes ten nr rachunku do kolejnego konta AdS to za każdym razem na ten nr rachunku przesyłali ci niewielką kwotę do weryfikacji rachunku?

Dziwne bo co jak co ale nr rachunku jest idealnym sposobem by zidentyfikować czy dana osoba nie ma więcej niż jegnego konta :yahoo: Jak tu czytam to ludzie boją się logować na rozne konta z tego samego IP (choć IP nie jest jednoznaczne) a tu taki myk :D

dzieki

pozdrawiam

bo mi się wydaje, że tu chodzi po prostu o to, czy Google ma z Ciebie pożytek. Jeśli masz 6 kont (nielegalnie), ale masz na nich serwisy które generują dla G odpowiednia konwersję (czyli wydawcy z Adwords sa zadowoleni), to udają że nie wiedzą.

A jeśli masz konwersję reklam z twoich stron dążącą do zera, to banuja cię z pirwszego lepszego powodu, albo nawet bez.

Ot i cała tajemnica moim zdaniem

pzdr

co by tu wstawić...

Dobra widzę, że się narobiła masa postów o niczym więc wyprostuję topic.

Po pierwsze, posiadanie kilku kont jest nielegalne, jeśli się na nie zdecydujecie to wystarczy pamiętać o innym adresie przy rejestracji (musi być jednak prawdziwy, bo przyjdzie PIN, więc pozostaje mama, tata, rodzeństwo, dalsza rodzina). Niektóre konta bankowe nie sprawdzają na jakie dane przychodzi przelew, więc można ustawić dla każdego konta AS te samo bankowe. NIE WOLNO WYBRAĆ CZEKU, BO DANE SĄ INNE!

Takim kontem bankowym jest na pewno konto osobiste w mbanku, innych nie testowałem.

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności