Skocz do zawartości

Adder 5 Basic

Dinth

Rekomendowane odpowiedzi

tomek_25, spokojnie :soczek:

Do zaplecza jak najbardziej sie nadaje przy duzych ilosciach, aby chociaz o kilka sztuk BL zwiekszyc.

Sa to w 99,999999....% malo wartosciowe linki, ale jednak link to link i cos moze dac:)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Tomek_25: wlasnie spokojnie :yahoo: Ostatnio bawie sie takimi rzeczami, ze samo ich zindeksowanie to juz jest "pozycjonowanie" i to takie na hardcorze :D

To oczywiste ze smieci nie bede katalogowal recznie, ale tez nie chce wchodzic w bardziej syfne techniki skryptow "fire and forget" ;)

Tutaj bedzie sygnaturka

Sa to w 99,999999....% malo wartosciowe linki, ale jednak link to link i cos moze dac:)

Podzielam tutaj Twoją opinię.Faktycznie każdy link może coś dać.Ale żeby linkować katalog miesiąc i żeby było zero efektów ;).

No bez przesady Panowie i Panie :D.

Dobra ja przestaje korzystać z addera (nie z własnej winy :yahoo:).Dodaje ręcznie i pakuje linki na zaplecze(na szczęscie cos sie juz uzbieralo :P).

na początku może i to coś dawało, ale jak można oczekiwać efektów od czegoś co używa bardzo dużo osób i pewnie robi to w ten sposób co Ty... czyli skonfigurować, liczyć na crona i gugla, że wpadnie w każdy śmietnik.

Podlinkuj każdą stronę każdego katalogu z dodanym linkiem... Dużo roboty? ;]

Wiktor [goryl] Pacocha.pl

Pod zaplecze do indeksacji(jak czesto tworze na zapas) sie przyjade, do zwiekszenia BL rowniez. Fakt skutecznosc marna, jakosc linkow marna, ale tak ja juz wspomnialem, link to link i przy dobrze skonfigurowanej stronie ladnie sie dodaje i oczywiscie przefiltrowanej bazie.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Nie mowie ze adder jest zly bo o dziwo jeszcze zachowala sie u mnie trójeczka bodajze (ta z taka uboga grafika :D ) i dodaje ladnie ,indeksuje po kilku dniach, naprawde ladnie smiga ;).

Ale wersja 5 jest bardzo skomercjalizowana niestety i tak sie skonczylo.

Sadze ze adder5 jest juz bezskuteczny nawet na mierne zaplecze.

Adder 5 i rejestracja na forach PHP bb i dodawanie do WP (mieszanie artykulow)..

Sory zajeżdza spamem.....

P.S wiem kazdy z nas na tym forum ma cos na sumieniu ale bez przesady...;)

Dobra, dobra ;) Pytałeś o addera to odpowiedziałem. A co do spamowania - to do katalogów to dodajesz automatycznie , a do wp to już spamujesz.

To tak jak w tym dopwcipie, że taka była impreza że wszyscy rzygali tylko pan derektor wymiotował.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Dodanie automatyczne (bez ręcznego klepania tokenów) do wszystkich qlwebów

z podstawowej bazy Addera 5 nie zawsze prowadzi choćby do zaindeksowania strony.

Czy trzeba więcej pisać o mocy tych linków?

Ja wyłączyłem qlweby. Szkoda grzać procka.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

• 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...

QlWeb już nie jest dobre :-(

Niestety linki QlWeb obniżają PG.

Pozycjonowałem nieistniejący już serwis WWW miałem 50000 bl, ale pg spadł mi o 1 pkt.

Z reszta katalogi QLW już są niżej oceniane prez GOOGla :-(

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności