noone Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 piąty? Marcin do szkoły "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 uno dos tres cuatro cinco Przyganiał warszawiak Ślązakowi stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jak finanse dopisza to tez sie zjawie, i jak nie zapomne, bo ostatnio wszystkiego zapominam Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Kavciu, dopisz Jeżyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 right Hanysku zerknąłem na zliczarkę "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 jak Tylko przeżyje sylwestra nad morzem to jestem ! Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 proszę mi tu nie pisać wyrażeń warunkowych - albo 0 albo 1 ! La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 No to ja na razie 0. Jak będzie 1 to napiszę. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam. Myślę, że z Afrael'em się dogadam i wpadniemy ;-) Katowice nie są mi obce, bo pochodzę z Siemianowic więc nie ma problemu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Hej, no co jest, ludzie? La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 no co, mało Ci? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ba! Ma być repete z Krakowa a nie marna podróbka La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 > Ba! Ma być repete z Krakowa a nie marna podróbka wink.gif Jak mają przyjechać skoro nie zapisujesz ludzi? A KuRT gdzie na liście?! stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 chyba masz jakieś kompleksy w tym temacie powtórki nie będzie bo MY jeździmy wszędzie, ale czy Ty kiedykolwiek widziałaś, żeby krakówek gdzieś jeździł? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 MMP napisał(a): A KuRT gdzie na liście?! Schował się normanos napisał(a): powtórki nie będzie bo MY jeździmy wszędzie, ale czy Ty kiedykolwiek widziałaś, żeby krakówek gdzieś jeździł? Za mało widziałam, coby przeprowadzać statystyki, ale niniejszym, profilaktycznie: KRAKÓW!!! Ruszać się La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.