Skocz do zawartości

AOL w Polsce

WI777

Rekomendowane odpowiedzi

AOL otwiera właśnie swoją polską wersję, 12 grudnia ma być coś więcej wiadomo.

Polska wersja portalu AOL (do niedawna America Online) należącego do koncernu Time Warner wystartuje niedługo po uruchomieniu podobnych witryn w Szwajcarii, Holandii, Włoszech, Szwecji i Austrii. Szczegóły debiutu Amerykanie przedstawią na konferencji zapowiedzianej na 12 grudnia.

Będzie to uderzenie w Onet i WP oraz niestety Google zaciera rączki, będziemy mieć 99% wyszukiwarkowy monopol G za rok czy tylko 89%?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak do mnie jakiś czas temu napisał ktoś odpowiedzialny za content dla aol.pl to nie wierzyłem, że jest z tej właśnie firmy (AOL), bo przysłany mail pasował mi raczej do jakiegoś 15 letniego webmastera. W związku z tym nawet nie "wchodziłem" w dalszą część rozmowy :soczek:

A teraz widzę, że jednak to rzeczywiście był Aol. Jeśli będą tak działać, jak ich pracownicy piszą maile, to nie wróżę im sukcesu na polskim rynku - i będzie jak z Ebay... Chyba, że coś się zmieniło od tamtej pory.

Ta strona to chyba jakiś żart bo ja sie przyznam nie rozumiem tego żartu.

Nie żart, tylko beta. :)

Z tym co teraz to nie ma szans na skuteczną rywalizację z potentatami, bo nie wchodzą do dżungli, tylko na ukształtowany rynek. Skojarzenia z ebay, jak to ktoś wyżej nadmienił jak najbardziej na miejscu.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Postanowiłem się nie wypowiadać, ale muszę jednak przyznać, że przesadzacie :)

Moim zdaniem AOL team z czasem będzie uruchamiać nowe podserwisy. Zrobienie dokładnej kopii aol.com w Polsce zajęłoby jeszcze przynajmniej z rok.

Oni chcieli teraz wejść kiedy mogą powalczyć o te "kilka" uniq i słusznie :)

Postanowiłem się nie wypowiadać, ale muszę jednak przyznać, że przesadzacie :)

Moim zdaniem AOL team z czasem będzie uruchamiać nowe podserwisy. Zrobienie dokładnej kopii aol.com w Polsce zajęłoby jeszcze przynajmniej z rok.

Oni chcieli teraz wejść kiedy mogą powalczyć o te "kilka" uniq i słusznie :)

mi sie strona rozjezdrza pod opera

seo is dead

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności