Skocz do zawartości

AOL w Polsce

WI777

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

fascynaci amerykanskiego stylu zycia, zwolennicy fast foodow, busha i nowego jorku maja zapewne radoche. innych plusow to ta inicjatywa raczej nie posiada. Ani tresci, ani designu. Bida.

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

ale maja kapital, dzieki temu predzej czy pozniej bedzie to wygladac tak jak powinno

Ebay tez ma kapitał, know-how i markę. A wchodząc na polski rynek wyłożyli się tak dalece jak to tylko możliwe. Co więcej, dalej się wykładają...

Patrząc po tym co "zaprezentował" aol spodziewam się dokładnie tego samego - wyłozyli się na starcie i dalej będą się wykładać. Bo takie mają wytyczne z centrali. Siedzi sobie jakiś gostek w USA i postanowił, ze skoro nie wie gdzie leży Polska, to znaczy iż to jakaś syberyjska dzicz. Wiec wystarczy tylko tam wejsć aby rynek podbić. Przedstawiciele aol czy ebay na Polskę świetnie sobie zdają sprawę, iż wytyczne z centrali do skończony idiotyzm i z takim podejsciem nie mogą liczyć na zdobycie rynku. Ale nie wolno im na krok odejsc od wytycznych centrali lub je chocby skrytykować.

Korporacja chętniej zmieni dyrektora niżli zmieni swoją politykę. Taka choroba - skoro plan nie został zrealizowany to znaczy ze trzeba zmienic wykonawcę planu. Plan byl dobry, bo został zatwierdzony przez korporacyjną biurokrację...

Arturro, apropos centrali to jezeli dobrze sie orientuje to w polsce AOL w ogole nie ma biura, pracami kieruja z londynu a reklamami ma sie zajmowac bodajze arbomedia -> gdzies na internetstandard bylo o tym.

Zająłem sobie adres w ich darmowej poczcie... Może kiedyś się przyda :)

Część e-maila którego dostałem na alternatywny e-mail....

PotwierdĹş teraz swĂłj adres e-mail! JeĹli zaĹźÄdaĹeĹ rezerwacji tego adresu e-mail jako czÄĹci UsĹugi AOLÂŽ adres e-mail, zaznacz znajdujÄce siÄ poniĹźej ĹÄcze âTak, to byĹo moje ĹźÄdanieâ. W przeciwnym razie, jeĹli nie byĹo to Twoje ĹźÄdanie, zaznacz znajdujÄce siÄ poniĹźej ĹÄcze âNie, to nie byĹo moje ĹźÄdanieâ, w celu odrzucenia tego ĹźÄdania.

Śmiech na sali...

ostro

-nie da sie czytac wiadomosci bo przezuca do logowania

-wiadomosc dnia to to ze ricky martin jest gejem

-zdjecie dnia to taki plugin do wordpressa ale nie zapodawal bym tego w wyszukiwarce

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Mysłałem, że jak zwykle przesadzacie, ale... to rzeczywiście dramat.

Myślę, że specjaliści z tego forum - nie dysponując takim zapleczem finansowym - mogliby bez problemu rywalizować z tym wynalazkiem.

Jedyna rzecz, która jest od początku na krajowym poziomie to... reklamy.

Podsumowując - dobry portal do nauki dla 16 letnich webmasterów :D

Ja dziękuję i nie zamierzam tam już wchodzić... nigdy (chyba, że przypadkowo :)).

P.S. Pięknie wygląda pod Operą, profesjonalizm na najwyższym poziomie.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności