Skocz do zawartości

NetBeans i debuger PHP

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Albo poleci mi jakiś inny darmowy edytor PHP z Debugerem ?

HateML Pro jest darmowym, zaawansowanym środowiskiem dla PHP, XHTML i CSS dla profesjonalistów. Posiada zaawansowane narzędzia ułatwiające pracę z PHP takie jak potężny debugger i profiler, integrację z manualem php, sprawdzanie składni kodu w trakcie pisania, podgląd struktury kodu, podpowiedzi w trakcie pisania i wiele innych.

Program posiada też szereg ułatwień dla języków XHTML i CSS, choćby takie jak TagInspector czy podpowiedzi do kodu

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Trzeba badzie trochę BUG-ów pozgłaszać :blink: w tym HateML Pro
Nie używałem więc nie wiedziałem, sugerowałeś się tylko opisem autora programu: "HateML Pro jest darmowym, zaawansowanym środowiskiem dla PHP, XHTML i CSS dla profesjonalistów" :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@normanos - ZEND STUDIO PRO tylko! :soczek: Szczegolnie przy kilkudziesieciu projektach praca via SFTP jest genialna w Zendzie :tancze: Próbowałem przerzucić się na Neon'a (beta na Eclipse), ale to nie to samo...

Zapewne jest ciekawe, ale nie spełnia warunku "darmowości" o jakim nadmienił Maximus Marius :soczek:

zwracam honor dla eclipse :soczek:

sciągnelem to:

https://downloads.zend.com/pdt/all-in-one/p...n-one-win32.zip

I debuger działa od razu , co prawda działa tylko lokalnie ale lepszy rydz niż nic :tancze:

A komuś działa zdalne debugowanie skryptów w eclipse ? Na zdalnym serwerze ?

@normanos - ZEND STUDIO PRO tylko!

Kiedyś chciałem nawet kupić to ustrojstwo. Testowałem wersję demo i zrezygnowałem. Nie wiem czemu ale w losowych momentach czasu ten program przełączał się w taki tryb, że reakcja na naciśnięcie klawisza była po pięciu sekundach (kompa mam dobrego).

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności