Skocz do zawartości

analiza stronki

wrednotka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

I nadeszła chwila w której jestem zmuszona prosic Was o pomoc.

Mam stronke 3języczną - jest to sklep z ceramiką- kierowany głównie do klientów anglojęzycznych.

W momencie gdy przejmowałam stronkę wpakowano ją do sandboxa :(

leży sobie pod hasłem polish pottery na ponad 330 pozycji, co prawda powoli idzie do góry , ale nie o to chodzi.

Chciałabym prosic o pomoc, jakies wskazówki które pomogły by mi po wyjściu z sandboxa wskoczyć na wyższą pozycję.

W tej chwili staram się o jak największa ilość linków. niby pod względem linków powinnam być na ok 22 pozycji- ale czy to wystarczy?

Czy może popełniłam jakieś błędy- pomóżcie proszę :)

https://www.polishpottery-online.com/

blad 404 jest w menu i link ma prowadzic do sklepu (to chyba dosyc powazny blad), za index.php masz puste pole i url sie robi index.php&20 i wywala 404

Ze sklepu bym wyrzucil Adsense bo jak juz klient trafil do Ciebie to lepiej zeby cos kupil zamiast mial pojsc do konkurencji :)

Troche razace jest mrugajace menu My Account Shopping Cart Checkout.

Poza tym chyba dobrze, a jezeli chodzi o pozycje w wynikach to potrzebujesz wiecej linkow :(

jestem bardzo wdzięczna za rady ;) Błędu 404 nie zauważyłam, bo moja przeglądarka normalnie przekierowuje mnie do sklepu- nie podejrzewałam że przy innej to może nie działać :oops:

Bardzo dziękuję jeszcze raz ;)

O linki właśnie walczę- mam nadzieję iż to pomoże:)

U mnie także nie działa link do sklepu.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności