Skocz do zawartości

Blogo-presell biznesowy czy byłoby zapotrzebowanie

AdamAGP3

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad postawienie blogo-precla o tematyce związanej z biznesem, finansami, reklamą, marketingiem, promocją w sieci, gospodarką itp, byłby również dział na oferty firm (w postaci oferty a nie shit artykułu), więc tematyka dosyć szeroka.

przyjmowałbym tylko wartościowe artykuły nie cały ten bull shit preclowy i w 100% unikalne.

Głównym założeniem była by treść dla ludzi nie dla robotów. Serwis nie byłby w żadnych spisach i nie byłby nastawiony na jak najwięcej stron.

Czy byliby chętni do pisania? Prawdziwych unikalnych artów, które warto sobie podlinkować???

Czym to co opisujesz różni się od zadbanego i trochę tematycznego precla?

Gdy widzę, że będę miał jakąś korzyść z dodania jak najlepszej treści

to napisaniu jej poświęcam sporo uwagi. Myślę o serwisach typu artelis.pl,

mocnych preclach, z których podlinkowane wpisy prawie na pewno

wypłyną na górę rankingów wyszukiwarek, katalogach z których ludzie

wchodzą ma moje strony itp.

Reasumując: daj wartość, otrzymasz wartość.

Jeżeli nie będę miał powodu, żeby produkować wartościowy tekst to

regulamin na pewno mnie do tego nie skłoni. Uśmiechnę się pod nosem

i wcisnę ctrl+w.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Tematyka biznesowa jest dosyć szeroka, a szeroka dlatego, że większość precli tematycznych jest skazana głównie na wpisy autora. Takich precli, które rzeczywiście utrzymują tematykę jest dosyć mało. Wiadomo, że od razu nie miałby wysokiego PR. Mam 2 zadbane precle z których odsiewam masę shitów i nie tak łatwo tam przejść moderację, no ale rozbieżność tematyczna jest dosyć spora, stąd pomysł na taki "komercyjno" tematyczny.

Adam Krywko to właśnie twoja wypowiedź a propos artykułów sponsorowanych i braku porządnych miejsc w sieci na artykuł mnie zainspirowała ;)

Zajmujesz się, lub moze w przyszłosci będziesz się zajmował, pozycjonowaniem stron www, reklamą itp. Chcesz założyć tematycznego bloga, w którym będziesz treściwie i rzeczowo opisywał / reklamował swoja konkurencje?

Gratuluje pomysłu.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zastanawiam się nad postawienie blogo-precla o tematyce związanej z biznesem, finansami, reklamą, marketingiem, promocją w sieci,

gostek_

będziesz treściwie i rzeczowo opisywał / reklamował swoja konkurencje?

Gratuluje pomysłu.

AdamAGP3

O czym Ty mówisz?? Pojęcie biznes nie kończy się na pozycjonowaniu, ani też nie zaczyna

Wiec chcesz stworzyć jak napisałeś, bloga rzetelnie opisujacego marketing sieciowy, reklamy w sieci, promocje itp, pomijajac pozycjonowanie? :)

Chyba sam nie wiesz czego tak naprawde chcesz... Sieciowy biznes nie ma racji bytu bez wspomnianej reklanmy w sieci i pozycjonowania, więc:

a] będziesz reklamował firmy konkurencyjne, chociaz wyrobiłem juz sobie opoinie, ze to jednak Ty nie bedziesz dla nich żadną konkurencją.

b] Pominiejsz w tym "rzetelnym" blogu wpisy/ oferty firm pozycjonerskich, reklamowych itp, wiec tym samym ten blog będzie g..wart dla zwykłego Internauty

Wiec tak czy siak, kiszka, bo jak napisałem, sam nie wiesz czego chcesz ;)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Naucz się czytać ze zrozumieniem promocja w sieci to jedynie jedna kategoria, a Ty odczytałeś wszystkie elementy i dodałeś sobie w sieci do każdego. W każdym razie nie ma to żadnego znaczenia. Zachowaj lepiej swoje opinie dla siebie, bo to chyba Ty nie wiesz czego się uczepić. Nie masz co robić tylko pisać pierdoły i łapać za słówka? Nigdzie nie napisałem, że chce stworzyć bloga rzetelnie opisującego marketing sieciowy! Oferty firm wszystkich nie tylko pozycjonerskich po to, żeby kontent był, a jak już napisałem blog pod adsense.

Z resztą daremna bezsensowna gadka nie zamierzam Ci nic udowadniać, over

P.S. też masz ogłoszenia to sam będziesz promował konkurencję :) bull shit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności