Skocz do zawartości

Pozycjonowanie a banowanie domeny

munky

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

AQQry może dwa lata ale pozycjonowaniem profesjonalnie nie zajmuję się od ponad roku. Nie śledzę na bieżąco wątków. Więc mam prawo :D

Pozdrawiam

munky

Spoko, ja forum czytam tylko bo lubie....

o SEO mało tu jest... :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

3. ustawiasz przekierowanie 301 z zafiltrowanej na nową

to jest postępowanie w przypadku filtra a nie w przypadku kiedy witryna skacze w serpach :D

Beerbant - Dzieki Bogu i Google jeszcze nigdy nie mialem takich klopotow ale gdzies tu na forum wyczytalem ze 301 tez przenosi filtr.

Pozdrawiam.

... ale gdzies tu na forum wyczytalem ze 301 tez przenosi filtr.

Nie przenosi automagicznie!

Natomiast prawdopodbieństwo nałożenia ponownie filtra jest bardzo wysokie, z mojego IMHO wynika, że pierwsze dwa - trzy tygodnie od ppojawienia się w serwpach nowej domeny są krytyczne, potem prawdopodobieństwo przeniesienia/nałożenia filtra spada.

Zrób sobie kilka doświadczeń, choćby z jakimiś starymi i zafiltrowanymi QLwebami :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Witam,

Dziwi mnie jedna rzecz jaki sens jest tworzyć nową domenę ? Jeśli mamy firmę, strona dostała filtr to założenie nowej domeny i skierowanie tam ruchu + PR = koniec świata jeśli firma jest kojarzona z www

Czy dobrze myślę ?

pozdrawiam

munky

Hej,

Mam jeszcze pytanie czy jest jakaś inna możliwość (niż sprawdzenie linków prowadzących do mojej strony) czy ktoś celowo chciał żeby nałożyli mi filtr na stronę ?

Czytałem troszkę, iż nieodpowiedzialna konkurencja celowo może chcieć wyrzucić z wyników inne strony.

Pozdrawiam

munky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności