Skocz do zawartości

Mapa strony

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mapa strony rzeczywiście zwiększa pozycję w wyszukiwarkach? I czy musi być koniecznie w formacie .xml czy może być .html?

Pozdrawiam

PS. Czy rzeczywiście słów kluczowych nie może być więcej niż 10? ;)

mapa nie zwiększa (co kolwiek to znaczy) pozycji w google, mapa może pomóc w zaindeksowaniu podstron

co do słów kluczowych to możesz mieć ich tyle ile chcesz, w pozycjonowaniu nie chodzi o ilośc słów kluczowych, a o ustawienie strony na te słowa kluczowe w wyszukiwarkach

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

I o to mi chodziło :D Dzięki!

A automaty służące do katalogowania dają coś, czy nie? Np. Adder? Sorry za głupie pytania, ale jestem amatorem. I czy znacie jakąś stronkę z rankingiem najlepszych katalogów www, gdzie warto ręcznie dodać swoją stronę.

Pozdrawiam

Jeśli chodzi o katalogi to - https://www.katalogiseo.info/

A skrypty.... Jeżeli coś dają to tylko dla katalogów które są robione na jakimś popularnym skrypcie. A i to nie zawsze dodają poprawnie. Coraz więcej katalogów broni się przed spamem i stosuje tokeny i inne zabezpieczenia. Z większością z nich skrypt sobie nie poradzi.

Co do Addera.

www.thesunrise.pl - Mój blog

www.katalog-web.pl - Mój katalog stron - SEO friendly i na autorskim systemie

Jeśli chodzi o katalogi to - https://www.katalogiseo.info/

A skrypty.... Jeżeli coś dają to tylko dla katalogów które są robione na jakimś popularnym skrypcie. A i to nie zawsze dodają poprawnie. Coraz więcej katalogów broni się przed spamem i stosuje tokeny i inne zabezpieczenia. Z większością z nich skrypt sobie nie poradzi.

Co do Addera.

Ale te katalogi mają PR 0 w większości... To nie ma nic do rzeczy?

EDIT: Już nieważne, ślepy jestem ;)

Po pierwsze można tam jak już pewnie zauważyłeś sortować między innymi po PR. A po drugie jak już było pisane nie raz od jakiegoś czasu PR nie jest już tak ważne jak kiedyś. PR zmienia się często i nieoczekiwanie więc strona która teraz jest w PR wysoko może spaść nagle i na odwrót. Poza tym każdy link się przydaje i warto dodawać do katalogów nawet z niskim pr. Jedynie co trzeba uważać żeby nie dodawać do zbyt dużej ilości katalogów w jeden dzien no i patrzeć czy dany katalog ma linki bezpośrednie itp. Katalogi w zbiorze który podałem wyżej są SEO friendly więc można je uznać za bezpieczne pod tym względem.

www.thesunrise.pl - Mój blog

www.katalog-web.pl - Mój katalog stron - SEO friendly i na autorskim systemie

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności