Skocz do zawartości

[Startup] Web-Tools.pl - Twoje Zaplecze, Monitoring Pozycji

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam jedną małą uwagę ;)

Przy masowym imporcie fraz skrypt mógłby automatycznie odfiltrowywać te które są już monitorowane dla danej strony

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czy to realne ale fajnie by było, gdyby punkty dało się zamienić na darmowy kod do katalogu web-tools. Np. za 5 000 punktów można by uzyskać takowy kod. Dla mnie byłoby to bardzo dobre rozwiązanie bo lubię ten katalog. Dodałem tam sporo stron. Razi mnie jednak jego cena :/

• 1 miesiąc temu...
mkr, skrypt uwzględnia najnowszy wygląd serpu po dzisiejszej nocnej zmianie?

Oczywiście, na puli kontrolnej kilkuset fraz nie odnotowałem żadnych anomalii przy nowym wyglądzie.

Jeżeli wydaje Ci się, że któraś fraza została odczytana nie poprawnie proszę o wysłanie na mail linku do pliku cache ( pod ikoną lupy ).

• 4 tygodnie później...

@mati999: "Pauzowanie" możliwe jest tylko w wersji serwerowej.

Wersja online pozwala na usunięcie linków na dwa sposoby,

- 2011-07-30_220255.png przy nazwie projektu linków

- zaznaczenie checkbox nad danym typem linków, a następnie na dole wybranie opcji usunięcia linków

2011-07-30_220132.png

Przed usunięciem możesz pobrać linki w wersji CSV ( link do pobierania pod linkami ), aby móc ewentualnie przywrócić je w późniejszym czasie.

• 3 tygodnie później...

Właśnie dodałem swoje zapleczówki do Web-Tools Zaplecze, ale niestety nie mogę zainstalować na nich skryptu. Otrzymuję tylko komunikat:

Błąd autoryzacji pliku instalacyjnego. Nieznana wersja instalatora. Pobierz plik instalacyjny ponownie.

Mimo iż zrobiłem wszystko tak, jak jest napisane w instrukcji.

---------------EDIT---------------

Ok, problem się wyjaśnił. Adresy URL należy podać w formacie ASCII w przypadku domen IDN.

Przy wyborze lokalizacji: Google nie zwróciło klucza autoryzacji.

Coś wiadomo w tym temacie? Mam tak samo, mam wersję serwerową.

Do tego pojawił się poważniejszy problem - może jest jakoś powiązany - system nie zlicza pozycji z dodatkowym linkiem do mapek dla zapytań z lokalizacją. Wygląda na to, że nie widzi wyników jak użytkownik (czyli standardowy TITLE, URL, DESC + pinezka z adresem), tylko widzi wyniki lokalne wraz z mapką, nad wynikami naturalnymi (tak to wygląda w cache'u).

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności