Skocz do zawartości

[Startup] Web-Tools.pl - Twoje Zaplecze, Monitoring Pozycji

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1) już myślałem, że jakiś błąd, na jedną frazę z którą dość długo walczę pokazało mi TOP1 a powinno być 9... ale sprawdzam profilaktycznie a tu rzeczywiście 1 :) program działa cuda ;)

2) brakuje mi opcji masowego usuwania fraz ze śledzenia pozycji (np. zaznaczanie i usunięcie wszystkich zaznaczonych) - walnęło mi się kodowanie i usuwać teraz ręcznie 200 sztuk to trochę ciężka sprawa zwłaszcza, że na każde usunięcie trzeba trzech kliknięć.

dymna.jpg

@wedrowiec, pomyśle nad tym rozwiązaniem !!! A 3 kliknięcia co bym nie miał znowu błagań o odzyskiwanie pozycji za pól roku z backupów :) Jeżeli chcesz sie pozbyć wszystkich fraz to możesz usunąć też stronę i dodać ją ponownie.

@bumfank - cena będzie przystępna w wersji instalowanej.

wersja online od kilkunastu do kilkudziesieciu pln. W zaleznosci od ilosci stron, gorna granica to ~500 stron ~2000 linków ( wersja online )

co do ilości stron wszystko zależy od częstotliwości zmian linków ale problemów nie powinno być do kilku tysięcy stron. Większym ograniczeniem jest ilość linków. Obecnie wydajnie rozdziela do 3000 linków/konto. W wersji instalowanej dodane zostaną pewne mechanizmy zwiększające wydajność samej wysyłki.

Kob22 świetnie ujął podział na kategorie, niestety ze statystyk widze, że 80% kategorii należy do mnie ( ja stosuje podział tematyczny stron + wewnątrz tematyki podział na grupy stron z danej kategorii. Wszystko to żeby móc rozdzielać linki bardziej dokładnie. )

Nowe funkcje dodane w ostatnim czasie:

Edytuj strony,Eksport do CSV,Informacja o problemach z indeksacją

kilkadziesiat zlotych to nie problem i raczej bede korzystal z wersji online bo mobilny jestem ;-) a narzedzie jest super, wlasnie chcialem takie napisac ale lepiej korzystac z gotowych dobrych rozwiazan ;-) licze tylko zeby sie nie wysypywalo przy duzych ilosciach ;]

przydala by sie taka funkcja ze jak jest ta liczba stron zaindeksowanych to bylby to link do site: aby odrazu sprawdzic

Link do sprawdzania site dodany.

Od dziś można importować strony bezpośrednio z systemu e-weblink.com - format eksportu jest zgodny z monitoringiem pozycji oraz systemem twoje zaplecze. Wymiana linków Twoje Zaplecze -> E-weblink.com działa już od kilku dni.

bumfank - system był sprawdzany z duża ilością linków i wirtualnych stron. A dla bezpieczeństwa strony przyjmują tylko linki wysłane zgodnie z szablonem, jakikolwiek błąd przy generowaniu listy linków zablokuje ich aktualizację na danej stronie, stąd między innymi niektóre strony na liście wyświetlają okresowo informację błąd połączenia 1/3. Oczywiście próba wysyłki jest kilku/kilkunastokrotnie powtarzana.

W przygotowaniu kolejne udogodnienia :)

MKR a nie podciągnąłbyś górnej granicy do 2000 stron ? ;) albo conajmniej do 1000 ?? ;) jak tak to od razu bierzemy ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

MKR to szykuj wolne na piątek zapraszamy do biura pogadamy o tej wrzucanej wersji :( dam Ci znać na PW o której ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności