Skocz do zawartości

[Startup] Web-Tools.pl - Twoje Zaplecze, Monitoring Pozycji

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@bkartol

Czyli Twoim głownym celem jest skasowanie klienta zamiast zadbanie o to, by pojawiał się przed mapami albo w mapkach wysoko co da ruch/konwersje na stronie, o który przecież chodzi?

@mkr

Jestem przeciwny wprowadzeniu opcji pomijania mapek. Oszukiwanie i kasowanie klientów mówiąc im, ze są w top 3.. pomijając fakt, że przed nimi jest np 10 wyników mapek.. (co np. spycha ich stronę daleko na dół) nie przyniesie branży niczego dobrego.

Pozdrawiam

Kyub

@Kupiciel: Bezpośrednio z bazy danych, po szczegóły zapraszam na mail, podam informacje jakim zapytaniem wyciągnąć konkretne dane.

@Kyub: System zawsze domyślnie będzie uwzględniał wyniki map, zintegrowanych z organicznymi.

Wiem, że niektórzy mają w umowach, że nie zliczają map, będą mogli je pomijać opcjonalnie.

Osobiście też uważam, że traktowanie wyniku 3 od końca na pierwszej stronie wyników jako 1 pozycja jest nie do przyjęcia jeżeli nie jest to uwzględnione w umowie z klientem.

Co do bug'u jest już poprawiony, wpływa tylko na wyświetlanie, raporty powinny generować się poprawnie. W razie czego napisz na mail, a podeślę poprawione pliki ( ewentualnie poczekaj na najbliższą aktualizację/aktualizacje testową )

@mkr

Raporty generują się poprawnie, tak jak piszesz. Poczekam do najbliższej aktualizacji.

@bkartol

To co pisałeś wcześniej zabrzmiało jakbyś chciał robić wała kosztem klientów. Jeśli jest inaczej - nie ma tematu. :)

Edit:

@mkr

Przy okazji, jeszcze taki bug namierzyłem.

System -> Użytkownicy -> Edytuj użytownika

bugpanel.jpg

Pozdrawiam

Czy jak wybieramy sobie podsumowanie kategorii to obok frazy możnaby dorobić opcję odświeżania wyniku dla danej frazy? Tak jak jest to w raporcie szczegółowym każdej domeny?

Opcjonalnie fajnieby było jakby przy każdej kategorii była informacja (wzrostów:xx, spadków: xx - porównując dane z wczoraj i dzisiaj). To na dzień dobry przy kawie już byśmy mniej więcej wiedzieli czy spokojnie zaczynamy dzień czy sprawdzamy wszystko :)

Jest szansa w najbliższej aktualizacji?

mkr, czy rozważałeś może możliwość stworzenia takiej jakiejś podstrony z informacją, jakie aktualizacje możliwe w najbliższym czasie tak jak było to przed ostatnią większą aktualizacją gdzie wspominałeś co będzie?

@djurek: mail z instrukcjami/pytaniami wysłany 24 lutego.

Dziś raz jeszcze sprawdziłem sytuację w szczegółach opisałem w kolejnym mailu,

w skrócie dwie instalacje zaplecza, jedna bez katalogu na dane, podwójnie wklejony kod linków powodował błąd.

Jeden z serwisów wyświetla link testowy poprawnie, drugi oczekuje na kolejną wysyłkę linków.

@myslupsk: w ostatnich dniach wykonywane są prace na serwerze może to objawiać się spowolnieniami ładowania fraz. Wkrótce system przeniesiony będzie na nową infrastrukturę.

Wersja testowa z możliwością ustawienia metody rozpoznawania wyników map dla poszczególnych domen będzie dostępna do pobrania przed 10:00.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności