Skocz do zawartości

[Startup] Web-Tools.pl - Twoje Zaplecze, Monitoring Pozycji

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o połączenie wyników organicznych z mapami - żeby uniknąć podwójnych stron to zgadzam się funkcjonalność istnieje nawet wydaje mi się dłużej niż rok.

Jeżeli chodzi o opcje ustawień - to przyznam szczerze byłem nieświadomy, że takie istnieją. Wielkie dzięki za wskazanie :)

Dodam tylko, że bardzo podoba mi się wasza polityka związana z udostępnianiem niewielkich zasobów za darmo szczególnie w erze, kiedy wszyscy liczą sobie za wszystko... Nie trzeba sięgać po jakieś włoskie produkcje typu SeoPanel.

Pozdrawiam

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli występują problemy z odczytem Google Site dla domen można pobrać z zakładki System plik rozwiązujący problem ( 2012-08-18 )

Plik pr.class.php należy wgrać do katalogu /class

Konieczny jest kontakt mailowy w celu wygenerowania nowej licencji ( przesłać domenę + IP ) [ bezpłatnie ].

Sama migracja ogranicza się do przekopiowania plików, nadania chmod dla katalogu /cache ( można nie przenosić jego zawartości ) , korekty danych dostępu do bazy danych w pliku config.php

oraz przeniesienia zadania crontab na nowy serwer/domenę.

A jak wygląda kwestia monitoringu fraz w bardziej egzotycznych Google np. Holandia, Niemcy?

Nie ma z tym problemu - WT wspiera kilkadziesiąt wariantów różnych wersji językowych Google, dla holenderskiej strony są do wyboru:

• Google.nl (het internet),
  • Google.nl (pagina`s in het Nederlands),
  • Google.nl (pagina`s uit Nederland;

dla niemieckiej:

• Google.de,
  • Google.de (Seiten auf Deutsch),
  • Google.de (Seiten aus Deutschland).

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Coś się u mnie nieźle skaszaniło z phpProxy. Czy tylko u mnie te nowe phpProxy v.5 niepoprawnie wskazują IP? Pokazuje mi adres IP serwera z WT, a nie zdalnego serwera z plikiem phpProxy. Nie mogę też dodać nowego adresu phpProxy. Wyskakuje mi informacja, że adres dodany poprawnie, lecz nie pojawia się w spisie. Wcześniej phpProxy działało poprawnie.

Dzięki za odpowiedź! Przybliż jeszcze na czym polega moduł "Agencja SEM", bo nic nie znalazłem na WWW

Rozważcie jeszcze, bo tego teraz chyba nie ma, żeby móc personalizować raporty dla klientów. Jestem podwykonawcą usług SEO dla kilku firm - oni sprzedają usługę pozycjonowania klientowi, ja ją robię od strony technicznej, oni od strony sprzedażowej i odpalam im prowizję. Natomiast klient o moim istnieniu nie wie. Zleceniodawcy chcieliby mieć możliwość personalizowania raportów w oparciu o swoją wizualizację, logotyp itp. Bez sensu żeby każdy z nich kupował swoją instalację Web-Tools.

Przybliż jeszcze na czym polega moduł "Agencja SEM", bo nic nie znalazłem na WWW

Wytłumaczenie można znaleźć na 26 stronie instrukcji:

Moduł agencji SEM przygotowany został z myślą o firmach zatrudniających niezależnych pozycjonerów. Pozwala na utworzenie dedykowanych kont dla zatrudnionych podwykonawców.

Użytkownik taki może w pełni zarządzać witrynami przypisanymi do jednej wybranej przez Administratora kategorii. Pozostałe witryny i kategorie pozostają dla niego niedostępne. Nie może też dokonywać zmian w kosztorysach czy pozostałych ustawieniach skryptu.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Zauważył ktoś u siebie może, że system tak jakby nie wyrabia w zliczaniu pozycji na stronie głównej.

TOP3, TOP10

Porównanie: wczoraj - dzisiaj?

Przykładowo:

Wczoraj TOP3: 200

Dzisiaj TOP3: 150

Wczoraj TOP10: 210

Dzisiaj TOP10: 151

Spadków: 42

Wzrostów: 57

Czysta matematyka się nie zgadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności