Skocz do zawartości

[Startup] Web-Tools.pl - Twoje Zaplecze, Monitoring Pozycji

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@neox: Ostatnim razem jak dobrze pamiętam był to problem ze skryptem pingującym od konkurencji...

Bez dostępu do serwera nie mogę pomóc zapraszam jak zawsze na mail, zostanie to sprawdzone.

Publicznie z takimi problemami pomóc nie mogę.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Proszę o wprowdzenie następujaych opcji:

- import linków kierowanych, bo teraz to jest jakaś masarka z dodawaniem linków kierowanych

- przy dodawaniu linków kierowanych powinna być zaimplementowana wyszukiwarka

Widzę, że twórca softu rzadko czyta ten wątek :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 3 tygodnie później...

Czy w kolejnej aktualizacji może być uwzględnione taka rzecz:

Obecnie jak odświeżam wyniki bo źle pobrało frazy np. 50 fraz.

To w następnym dniu w zestawieniu TOP3/TOP10 wychodzą jakieś kosmiczne liczby.

Pokazuje np. TOP3 = 400 (gdzie jest np. tylko 300 fraz).

Sumuje błędnie każde odświeżenie.

Taka tam sugestia bo nie wiem czy ktoś z tego korzysta.

Czy dałoby się aby dane na temat: ile wejść z Analyticsa dla danej frazy i danej pozycji było wyświetlane w innej formie niż obecnie?

Fajnie jeśli byłoby to na zasadzie takiej jak teraz raporty w HTML tylko że oddzielnie jako raport HTML + Analytics i wyświetlane w takiej samej formie tylko z dodatkowym polem np. obok albo nad (ilość wejść z Analyticsa).

Jest w ogóle szansa na takie coś?

• 3 tygodnie później...

Witam kolegów..

Potrzebuje noworocznej pomocy..

Próbuję zaktualizować web-tools na rok 2013 i mam z tym problem..

Wyłączyłem crontaba, zaktualizowałem pliki i od tej pory mam tylko biały screen, nic więcej.. po przywróceniu plików, śmiga ponownie..

Rok temu miałem to samo ale znalazłem wtedy poradnik aktualizacji, teraz widzę, że już zniknął z sieci..

Podrzuci ktoś proces aktualizacji krok po kroku ??

Profesjonalne tworzenie stron www Bydgoszcz

A może szukasz bezpiecznego i pewnego pozycjonowania stron ?

Biała strona po aktualizacji spowodowana jest najczęściej błędnym wgraniem plików przez klienta FTP.

Należy ustawić w nim Binarny tryb transferu plików i raz jeszcze wgrać pliki na serwer nadpisując stare wersje.

Instrukcja dołączona jest do plików systemu (instrukcja.pdf)

@Kupiciel: W widoku Podsumowanie domen po prawej stronie checkbox, na dole przycisk odświeżania.

@mkr: przycisk do odświeżania był już we wcześniejszej wersji systemu. Myślałem, że będzie opcja z możliwością zaznaczenia np. wszystkich fraz, które spadły jednym guzikiem.

A kwestiia analyticsa będzie brana pod uwagę w przyszłości aby była inna prezentacja danych czy nie ma na to szans?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności