Skocz do zawartości

[Startup] Web-Tools.pl - Twoje Zaplecze, Monitoring Pozycji

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

Należy zaktualizować system do najnowszej wersji, jeżeli aktualizacja została wykonana należy też wgrać 7. wersję plików phpProxy.

W zależności od powiadanej wersji można zaktualizować skrypt lub pobrać nowe pliki z zakładki System,

Nic nie pomaga, site i link wszędzie mam na zero, nawet na onecie :)

.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też mam problem z szablonem od kilku miesięcy, będzie na to łatka?

Co do linków kierowanych - fajnie by było tą zakładkę (linki kierowane) trochę rozbudować. Jakieś grupowanie linków (foldery) / masowe dodawanie wg. tych samych ustawień itd. (dobrze by nie było tylko na zasadzie CSV) na zasadzie jakiegoś bardziej zaawansowanego formularza.

Dodatkowo już od jakiegoś dłuższego czasu trochę się coś "posypało" z wyglądem i naszło na menu boczne - nie wiem czy to tylko u mnie (teraz mam najnowszą wersję):

io4r.png

Luksusowe apartamenty pod Krakowem - Ulica Srebrna

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zapraszam do kontaktu mailowego jeżeli występuje problem, pozwoli to na dokładniejszą diagnozę.

Jeżeli pliki wgrywane były ręcznie na FTP należy upewnić się, że przesłano je w trybie binarnym transferu FTP.

Same zmiany w obsłudze list proxy są czysto kosmetyczne ( poprawienie wyświetlania komunikatów o błędnie wprowadzonym kluczu API/ błędnie autoryzowanym IP )

Aktualizacja dotyczy głównie wprowadzenia nowych wersji językowych Google, stąd brak komunikatu w panelu - informacja o wersji została wysłana zainteresowanych użytkownikom.

• 1 miesiąc temu...

Dzięki.

Da się zrobić coś z przypisami w notatkach z poziomu html, obrazek poniżej:

bef0b68236b8ca87.jpg

Pokazuje mi się dymek i ramka, nachodzą na siebie - jakoś bardzo nie przeszkadza ale trochę irytujące niedopatrzenie ;)

Czy planowana jest jakaś większa aktualizacja w najbliższym czasie?

Przydałoby się aby pojawiła się funkcja "Wyświetl notatki dla wszystkich witryn", bo obecnie trzeba wchodzić w każdą z nich a jakby było to w formie zbliżonej jak raporty HTML, że wyświetla się ładny spis: domena / data / notatka i mamy podgląd od razu na wszystko co było wdrażane lub zapisywane przez pracowników.

• 1 miesiąc temu...

Czy jest możliwe aby doszła opcja: podsumowanie płatności z podziałem na dni.

Ten link: ?a=seo&b=kosztsuma&kat=3&okres=05-2014

Pokazuje nam dane w danej chwili, fajnie jakby doszła tabelka która pokazuje dane z każdego dnia np.

1 maja: 550 zł

2 maja: 1100

3 maja: 1700

4 maja: 3000 zł

itp aż do końca danego miesiąca.

• 3 tygodnie później...

Google w Warszawie w tej chwili wprowadziło lokalizację po dzielnicach. Więc dla każdej dzielnicy w Warszawie lokalnie są inne wyniki hehe.

Czy możliwe jest ustawienie w najnowszej wersji aby można było wpisać lokalizacje w formie: dzielnica, Warszawa?

Wyniki są różne dla: Warszawa i np. Ursynów, Warszawa, Natolin Warszawa itp.

2014-05-25_182548.png

@Kupiciel: Jeżeli sprawdzając lokalizację w ustawieniach widzisz już "kółko ładowania", oznacza to że wersja skryptu jest dostosowana do lokalizacji z dzielnicami.

Gdy po kliknięciu sprawdź nie widać grafiki ładowania, lokalizacja w 90% zostanie też sprawdzona ( mimo ew. błędu w tym widoku ), ale lepiej wgrać raz jeszcze katalogi /class /js; ( Lub wykonać reinstalację z poziomu zakładki System - Uruchom system aktualizacji )

Należy zwrócić uwagę na formę wprowadzania dzielnicy np:

Dzielnica, Warszawa

(Pomiędzy dzielnicą i miastem, koniecznie przecinek i spacja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności