Skocz do zawartości

[Startup] Web-Tools.pl - Twoje Zaplecze, Monitoring Pozycji

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłaszam zapotrzebowanie na dodatek.

Widziałem takie coś u konkurencji.

Możliwość dodania innych domen do monitorowanego adresu, przykładowo monitoruje serwis www.google.pl dla 100 fraz.

Wiem, że na rynku jest 10 graczy takich jak ja, wpisuję ich adresy do panelu i tworzy mi się zestawienie na którym miejscach jest moja konkurencja dla moich haseł dla których zbieram wyniki.

Jedyne co należałoby wówczas poprawić to jeśli sprawdzam 5 pierwszych stron, a moja domena znajduje się na 1 miejscu. To mimo wszystko system sprawdza TOP50, i tworzy mi zestawienie konkurencji. Możliwość wybierania czy chcemy sprawdzać to codziennie, co kilka dni, czy raz w tygodniu.

Byłoby bardzo miło, ktoś mnie poprze ;)

ps. Przy okazji czy przewidziany jest w planach dodatek pozwalający analizować te same słowa kluczowe dla wielu lokalizacji, bez potrzeby duplikowania adresu? 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

Witam,

mam 2 pytania: czy w wersji serwerowej możliwe jest wyszukiwania fraz w top200, czy tylko do top100?

czy jest jakaś oferta dla opcji serwerowej dla zwykłych użytkowników (nie agencji SEO), którzy chcą sprawdzać wyniki dla maks 10 domen, nie częściej niż 1 raz w tygodniu? Wersji online nie mogę uzywać, bo chcę korzystać z wyszukiwań w google.de google.fr itd

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

a ponadto nie ma wsparcia dla PHP7, co powoli staje się standardem. Właśnie przez web-tools cały mój dedyk ma PHP 5.x
Ech nie przesadzaj. Jak masz dedyka, to możesz zainstalować wiele wersji PHP i przypisać do konkretnych domen.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności