Skocz do zawartości

[Startup] Web-Tools.pl - Twoje Zaplecze, Monitoring Pozycji

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Akurat z Markiem zawsze był kontakt idealny, i od kiedy powstał web-tools to jestem jego największym fanem, więc kompletnie na razie mu nie truje xxxx, bo tak jak napisałeś może miec urlop.

Odczyta, odpisze ;)
Zawsze się kontaktowałem na imiennego mejla w domenie web-tools.pl

sygnaturka.png

Nie odpisuje od dluzszego czasu, doproszenie sie o dodanie ssla trwalo dwa miesiace tylko kontakt tel na maile brak odzewu

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 2 tygodnie później...

U mnie to samo, zgłosiłem sytuację Markowi jakoś pod koniec listopada w odpowiedzi dostałem że to raczej jednostkowy błąd proxy bo innych zgłoszeń nie dostali. W ostatnich dniach trzeba codziennie odświeżać proxy żeby sprawdzało wyniki. Dla porównania chociażby proxy na stat4seo żyją znacznie dłużej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności