Skocz do zawartości

[Startup] Web-Tools.pl - Twoje Zaplecze, Monitoring Pozycji

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 11.09.2018 o 17:45, Grey Ronin napisał:

Jaka konkretnie ?

Skrócę Ci cierpienie czytania. A taka, że od dawna projekt nie ma wsparcia i kontaktu.

Wnioski tez przedstawić?

W wersji serwerowej to NIE BYŁ system abonamentowy, kosztował tyle co na waciki, wszystkim korzystającym zwrócił się stukrotnie i i lamenty po kilku latach, że coś nie działa....

System miał lepsze i dłuższe wsparcie niż ma ms i jabko.

I nigdzie nie jest napisane, że Autor musi się Tobie tłumaczyć z tego, że przestał się zajmować programem.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
4 godziny temu, Mariusz napisał:

Autor musi się Tobie tłumaczyć z tego, że przestał się zajmować programem.

Autor musi się mi wytłumaczyć dlaczego jego proxy za które zapłaciłem nie działają.

4 godziny temu, Mariusz napisał:

W wersji serwerowej to NIE BYŁ system abonamentowy

Ale moduły dodatkowe mają abonament i czekam już jakiś czas na uruchomienie. 

Waciki - wacikami ale jest coś takiego jak oficjalna informacja o zaprzestaniu wsparcia programu i np polecanie programów alternatywnych lub tez informacja iż odtąd wsparcie/aktualizacje jest płatne.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Ja również uważam, że powinna być jasna informacja, że mam szukać innych rozwiązań bo przy najmniejszej aktualizacji Google, webtools się wysypie. Teraz nie wiem czy to tylko chwilowa niedostępność, może miał wypadek i dlatego jest chwilowy brak kontaktu, czy po prostu olał swoich użytkowników. Jestem w stanie zrozumieć zakończenie życia programu, ale trzeba poinformować ludzi by coś sobie zaplanowali i podjęli działania , a takie mówiąc dosadnie tchórzliwe chowanie głowy w piasek - tego nigdy nie zrozumiem i zawsze takie coś piętnuje.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Słuchajta ludziska - P. Marek nie odpowiada na maile i telefony, ALE w jego lokalu w Gdańsku( ul. Kossaka 7 lok. 6 ) jest pracownik/lub ktoś kto powiedział po otwarciu drzwi: "firma jak najbardziej istnieje". Niestety więcej informacji nie uzyskałem(to i tak było "po prośbie").

Teraz pytanie, czy jest ktoś kto ma w miarę blisko i mógłby "skoczyć" do lokalu w którym prowadzona jest działalność dopytać co się dzieje i dlaczego tak się dzieje ?

Sam chciałem dać zarobić P. Markowi ale niestety nie da się(telefon wyłączony od 3 miesięcy chyba, na meile nie odpisuje również od wakacji itd.)

Myślę że możemy się zrzucić na paliwo w parę osób jeśli ktoś jest chętny na taką akcję ? ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Ostatni kontakt udało się uzyskać kilka miesięcy temu. Od jakiegoś czasu dużo osób ma problem z FV i kontaktem. Próbowaliśmy kupić skrypt Webools, ale to też się nie udało. Ewidentnie jest problem z kontaktem, ale jak widać niektórym się udało tam dostać. Chętnie dołożymy na "paliwo" :)

Może ktoś ma do sprzedania aktywną licencje i przypisaną do niej domenę? ( Tylko opcja Zaplecza, ewentualnie z monitoringiem który obecnie i tak nie działa. ). Priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności