Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
po co histeryzować, hekko dość młody hosting, poczekajcie na wyjasnienie i dopiero wynoście się, lub czytajcie WHT

Ale nikt nie histeryzuje :D - wcześniej były identyczne problemy - wyjaśnienie - mamy problemy z serwerem s1 siakiś kontroler itd. OK - to tylko sprzęt ma prawo się zepsuć ale w innych hostingach jakie posiadam jakakolwiek usterka była natychmiast naprawiana i jedziemy dalej....tu z kolei ciągnie się to miesiącami i to jest irytujące B).

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Czekanie? A innych firm hostingowych na rynku nie ma?

@Lesiu, każdy pieniądz należy szanować, jeśli za coś się zapłaciło to chyba się to należy? To tak jak byś kupił samochód,

a on się zepsuł a ja bym Ci powiedział, kup sobie nowy ten wyrzuć, nie miej pretensji on ma tylko 3 miechy, a mało innych firm na runku?

pokaż która strona nie działa...

@zoozool, bądźmy poważni, po pierwsze teraz mało kto korzysta z domeny hostingu, jak .pl można mieć za 1zł,

a po drugie jak już ktoś wyżej napisał, problem tyczy się części serwera.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

no dobra ale pokażcie tą stronę co nie działa :D

@zoozool, bądźmy poważni, po pierwsze teraz mało kto korzysta z domeny hostingu, jak .pl można mieć za 1zł,

to czemu aż 200k sajtu ?

młodzi boją sie iśc na poczte i płacić przelewem za domenę 1zł B) to wolą za darmo,: )

sygnaturka.png

to czemu aż 200k sajtu ?
Ktoś dobrze zindeksował Wikipedię itp :D
no dobra ale pokażcie tą stronę co nie działa
Ja mam tam tylko zaplecze, więc nie pokarzę ;)

@General_Depet, ma w stopce B)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

zoozool: chcesz udowodnić że wszystko jest dobrze pomimo tego że część ludzi nie może korzystać z własnych stron? Jakaś zmowa zbiorowa?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Przydałaby się jakaś oficjalna informacja, bo ta przerwa trwa zdecydowanie za długo.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

nie mam hekko ani innego hostingu i troche jestem poza tematem - sprzet sie psuje, nic nie jest wieczne itd ...

ale, jak pan od hekko bywal sto razy dziennie na forum i pisal w kazdym dziale o hostingach to teraz cisza

to mnie najbardziej ciekawi - wystarczylo jedno zdanie nie wiecej

no fakt moze wyjechal i nie ma dostepu do netu, ale w to w zyciu nie uwierze :D - chyba, ze tanie wino pradem goni wtedy chyle czola

(dla niezorientowanych polecam dzial dowcipy ;) )

tyle z mojej strony w tym temacie

ale, jak pan od hekko bywal sto razy dziennie na forum i pisal w kazdym dziale o hostingach to teraz cisza

"Pan od Hekko", ma zapewne prawo do odpoczynku, szczególnie w święta. Z tego co widzę Hekko podaje informacje kontaktowe na swojej stronie, więc jaki problem z nich skorzystać?

INSANE - doradztwo, aplikacje bazodanowe, witryny internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności