Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak coś nie działa to spokojnie poczekacie, pisząc do BOK-u przedłużacie wszystko, a oni tam na pewno pracują, aby wszystko wróciło do normy.

Pozdr.

webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvmwydajny vps windows

Jak coś nie działa to spokojnie poczekacie, pisząc do BOK-u przedłużacie wszystko
Nie zawsze, kiedyś miałem przypadek, wstaję rano strona nie działa, ok. Zdarza się, ale popołudniu dalej to samo to piszę, że strona leży od rana,

a oni do mnie pretensje, że trzeba było zgłosić rano :/ ehh, to co monitoringu nie mają :/

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jak coś nie działa to spokojnie poczekacie, pisząc do BOK-u przedłużacie wszystko
Nie zawsze, kiedyś miałem przypadek, wstaję rano strona nie działa, ok. Zdarza się, ale popołudniu dalej to samo to piszę, że strona leży od rana,

a oni do mnie pretensje, że trzeba było zgłosić rano :/ ehh, to co monitoringu nie mają :/

Mar.

Monitoring ma każda firma ale do usług nie do kontentu klientów :)

Wyobrażasz sobie że ktoś miałby sprawdzać zawartość kilku tysięcy kont ??

p.s. webh bez przesady z tym przedłużaniem - BOK od tego jest aby udzielić informacji nie zależnie od sytuacji ;)

Czesto Wam się zdaża że wykorzystujecie limit 3% obciążenia serwera mimo że nie macie takich skryptów, które by obciążały tak serwer?

Mam tam 2 strony, jedna bez żadnego skryptu, druga jedynie z toplista aadvark. I mail, ze obciążenie wygneerowane przeze mnie większe niż 3%

Dla mnie to troche dziwne

Czesto Wam się zdaża że wykorzystujecie limit 3% obciążenia serwera mimo że nie macie takich skryptów, które by obciążały tak serwer? Dla mnie to troche dziwne

Jeśli dostałeś takiego maila to na pewno tak jest - co jak co ale hekko jako jedna z nielicznych firm daje wgląd w obciążenie - mam na swoim biednym Easy+ 10 stron a obciążenie zaledwie 1,5-2% więc problem na pewno tkwi po Twojej stronie.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Więc wyrażę swoją opinię. Nie wierzę w coś takiego jak prawdziwe dane obciążenia serwerów w hostingach to po pierwsze. Po drugie nie mam problemów z hekko ale ja mam u nich najmniejsze konto i jedną domenę pod zaplecze tam podpiętą. Zresztą już dawno wyszłem z założenia, że większe konta to większe problemy na hostingach i lepiej jest mieć 10 małych niż jedno duże.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Brawo, Gielo.

1000% racji.

ps.

dzis po raz kolejny mialem pozytywne wrazenia od hekko.

Hekko.pl się zepsuło. Mam tam pare domen, zawsze wszystko ładnie śmigało, a ostatnio forum i mail kilka razy na dzień łapią zwiechę, forum przysyła mi database problemy. Ludzie wchodzą na stronę i strona się nie ładuje, albo ładuje sie godzinami.

BOK hekko twierdzi że wszystko jest ok, że serwer s2 działa dobrze, a tymczasem mi strona się nie ładuje i przechodzę na usługi konkurencji...

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Hekko.pl się zepsuło. Mam tam pare domen, zawsze wszystko ładnie śmigało, a ostatnio forum i mail kilka razy na dzień łapią zwiechę, forum przysyła mi database problemy. Ludzie wchodzą na stronę i strona się nie ładuje, albo ładuje sie godzinami.

BOK hekko twierdzi że wszystko jest ok, że serwer s2 działa dobrze, a tymczasem mi strona się nie ładuje i przechodzę na usługi konkurencji...

Niestety muszę to potwierdzić.

Od rana siedziałem dziś przy kompie, chciałem dopracować trochę stronę.

Niestety co godzinę błąd bazy danych, niemożność wejścia w PHPmmAdmin.

Co pół godziny zerwane połączenie z serwerem.

Wczytywanie strony czasem i 5 minut.

BOK rzeczywiście twierdzi, że logi nic nie wykazują. Nie znam sie na tym i nie wiem, jak ten monitoring wygląda, ale najwidoczniej nie jest skuteczny. Moi znajomi też przy wejściu na moją stronę mieli te problemy.

Ogólnie było wszystko w porządku do wczoraj (sporadyczne braki połączenia dało rade przeboleć), jednak dzisiaj jest to już tragedia.

Aż nie chce mi się przenosić wszystkiego (ze względu na wielkość) do konkurencji, ale trzeba chyba o tym będzie pomyśleć.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności