Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio znów trochę się poprawiło (siedzę na s1) ale praca w phpMyAdmin jest po prostu niemożliwa; ehhh ciekawe czy admini doliczą gratis te 3 miesiące niemożności korzystania z sqla - heh :(

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I właśnie kolejna zawieszka...

Jak wspomniałem wcześniej , co pół - co godzinę...

To juz jest troche irytujące, bo nawet na stronie głównej nie ma informacji o trwających pracach, lub czegokolwiek co pozwoliłoby mieć nadzieję na poprawę.

Lub po prostu szykować się na zmianę dostawcy...

bo nawet na stronie głównej nie ma informacji o trwających pracach, lub czegokolwiek co pozwoliłoby mieć nadzieję na poprawę.

Trudno wymagać od nich jakiejś informacji o pracach itd, jęśli oni sądza, tutaj cytuję BOK:

[...]serwerze s2 który działa bez zarzutu

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Mam kilkanaście stron , w tym 3 na hekko. Ostatnio google wyindeksowanuje strony główne jeśli nie są one dostępne przy wejściu bota. Tym sposobem w ciągu miesiąca stało się to po raz drugi, znowu będę czekać 2 tygodnie, w czasie niedostępności strony głównej znika mi 5% podstron dzienne z google. Problem ten dotyczy tylko tego hostingu i tych trzech stron, tak dalej być nie może.

Też muszę dodać swoją opinię. Mam kilka stron na s2, ale.... nie postawiłbym na tym hostingu poważnego serwisu ani nawet firmowej wizytówki. Zbyt często zdarzają się krótkotrwałe przerwy reorganizujące pracę, zdarza się, że strony ładują się koszmarnie długo. Wziąłem na próbę ten hosting zachęcony opiniami - między innymi z tego forum. Lekko się rozczarowałem jakością. Nie rezygnuję, bo na mało ważne pierdoły, strony w html, testy, katalogi każdy IP się przydaje.

Aha, od rana serwisy działają, aktualizuję treści i jest OK.

skutecznie i po cichu...

U mnie podobnie, strona strasznie długo się ładuje a nie jest skomplikowana, czasowe braki połączenia z serwerem i bazą danych, ogólnie jestem zawiedziony serwis z allegro za 1/2ceny działa o niebo lepiej. Kontaktowałem się telefonicznie uzyskałem informację że trwają prace, po dwuch tygodniach bez zmian, do użytkownika forum który reprezentuje hekko nie można wysłać PW (pełna skrzynka), ciekawe czy na zwykłego maila odpowiedzą.

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

Mam kilkanaście stron , w tym 3 na hekko. Ostatnio google wyindeksowanuje strony główne jeśli nie są one dostępne przy wejściu bota. Tym sposobem w ciągu miesiąca stało się to po raz drugi, znowu będę czekać 2 tygodnie, w czasie niedostępności strony głównej znika mi 5% podstron dzienne z google. Problem ten dotyczy tylko tego hostingu i tych trzech stron, tak dalej być nie może.

Obserwuję podobne zjawisko. Sygnalizowalem problem w temacie https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=63856

kurde nie wiem, kiedy nie wejdę na swoją stronę u nich to działa. Może to nie hekko pada ;) ale mają jakiś jeden wadliwu serwer a ty masz pecha mieć akurat na nim konto. Może samo hekko niech się coś na ten temat wypowie bo szkoda by za jakąś jedna padaczkę sobie renomę popsuć.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Od 5 minut nie działa mysql na s2 :) Przynajmniej u mnie ;)

Funkcje mysql_connect nie działają ;)

Juz działa, ale popsuła mi jakieś tabele w bazie z sesjami, super.

Reztę załatwię z supportem.

SQL Error:

2002 - Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (111)

Query:

[READ] Unable to connect to MySQL server

qwa - na dniach robie backupa i spadam stąd.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

gielo -> wystarczy że masz konto na s2 albo s3 i tak tego nie odczuwasz ale jakbyś zobaczył jak działa phpmyadmin w s1 to byś się przeżegnał ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

nie mówię że nie macie racji a to co widzicie to fatamorgana ;) i jak rozumiem dobrze myślałem że to jedna maszyna im się rypie (s1)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności