Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nawet emaila do biura nie można wysłać.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

pipe to |/home/hekko/domains/hekko.pl/public_html/helpdesk/automail.pl
  generated by biuro@hekko.pl
  local delivery failed

The following text was generated during the delivery attempt:

------ pipe to |/home/hekko/domains/hekko.pl/public_html/helpdesk/automail.pl
  generated by biuro@hekko.pl ------

DBI connect('hekko_hekko:localhost','hekko_help',...) failed: Too many connections at /home/hekko/domains/hekko.pl/public_html/helpdesk/automail.pl line 122
Can't call method "prepare" on an undefined value at /home/hekko/domains/hekko.pl/public_html/helpdesk/automail.pl line 126.

------ This is a copy of the message's headers. ------

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

widzę że często mają problemy z mysql

Mam stronki html ... i stąd pytanie czy są inne problemy z tym hostingiem ?

Nawet moja strona zrobiona w czystym HTMLu często działa po prostu tragicznie. Czas się chyba przenieść B)

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Super. GoogleBot, który na jednej z moich WWW jest bardzo katywny już zaczął proces przeindeksowywania co niektórych stron - w SERPach widze czasami w titiel: cannot connect...

Kiedy to zacznie działac na tyle by mozna było spokojnie dane przenieść?

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

trochę sie poprawiło w ciągu ostatnich 2 dni. nikt nie zauwazyl, ze taka cisza?

Masz na myśli chyba działanie stron bo phpmyadmin na s1 jest dalej niedostępny

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Po co mamy mówić, jak jest Ok?

po to ze to jest temat z opiniami? ja wychodze z zalozenia, ze jak cos sie sypie to pisze, a jak jest dobrze to tez pisze,no ale rozumiem, ze cecha 90% krajanow jest ciagle malkontenctwo :D.

A czy nadal ktos tam jest? Mysle, ze patrzac po pozycji w top100.pl to z dnia na dzien maja coraz wiecej a nie mniej domen..

pozdrowienia.

googlerulz.

po to ze to jest temat z opiniami? ja wychodze z zalozenia, ze jak cos sie sypie to pisze, a jak jest dobrze to tez pisze,no ale rozumiem, ze cecha 90% krajanow jest ciagle malkontenctwo :D.

A czy nadal ktos tam jest? Mysle, ze patrzac po pozycji w top100.pl to z dnia na dzien maja coraz wiecej a nie mniej domen..

Szczerze to ni sprawdzałem ich satystyk, ale od czasu kiedy to działanie hostingu zaczęło mi wpływać na jakość indeksowania stron postawionych na hekko ja osobiście nie wytrzymałem.

A co do ich klientów - rzeczywiście, niesprawdzałem statystyk. Chodzi mi o ludzi z tego forum, którym zalezy by strona dla pajączka była dostępna 24/7.

No żadnego emaila nie ma od hekko (może tylko ja nie dostałem?), żadnej informacji.

Co do wspomnianego malkontenctwa - może masz racje, ale jeśli o mnie chodzi (tak rozumiem, bo mnie cytujesz) nie mam zbytnich powodów do chwalenia tej firmy. Niestety - zmieniłem o 180 stopni zdanie w ciągu 2 miesięcy..

EOT

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności