Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

@hekko

Nie przesadzajcie już z tym zachwalaniem swoich serwów. Prawda jest taka (i trudno się temu dziwic), ze wszyscy rowno kłamiecie, aby zarobic jak najwiecej. Sam zgłaszałem problemy z serwerem kilkakrotnie, pisalem mail w momencie kiedy strona sie nie wczytywała, a BOK robił ze mnie idiotów pisząc, ze serwer na ktorym stoi moja strona śmiga bez zarzutów.

Pańskie konto jest na serwerze s2 który działa bez zarzutu.

Dostawalem dziennie kilkadziesiąt maili z forum (tak mam ustawione), ze są problemy z bazą, tymczasem BOK nadal twierdził, że wszystko jest ok.

Straciliście w moich oczach opinię rzetelnej firmy. Chrzanic nie wczytywanie sie strony, ale nie cierpię, gdy ktos robi ze mnie idiotę..

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sam zgłaszałem problemy z serwerem kilkakrotnie, pisalem mail w momencie kiedy strona sie nie wczytywała, a BOK robił ze mnie idiotów pisząc, ze serwer na ktorym stoi moja strona śmiga bez zarzutów.

Jeśli strona działała a logi były czyste to co mieliśmy z siebie robić idiotów ? O nie. Pomijając czas w którym faktycznie były problemy ale to już jest zakończone dawno.

Teraz jest już lepiej ale strony w dalszym ciągu ładują się wolno, np. katalogi mini.

Jakiś przykład ? Bo wszystkie strony wczytują się szybko (poza tymi totalnie nieoptymalnymi). Ale oczekuję na przykład.

Hekko, przedluzalem z tydzien temu z 10 kont po okolo 28zl. a wczoraj sie dowiedzialem jak chcialem przedluzyc kolejne, ze minimalna cena za najtanszy pakiet to 45 zl.

czy cena sie zmienila?

Hekko, przedluzalem z tydzien temu z 10 kont po okolo 28zl. a wczoraj sie dowiedzialem jak chcialem przedluzyc kolejne, ze minimalna cena za najtanszy pakiet to 45 zl.

czy cena sie zmienila?

Bo taki pakiet zamówiłeś ? :)

Przepraszam, ale nie zrozumialem dowcipu !!!

Sugerujesz ze zamowilem pakiet za 45 zl. i dziwie sie dlaczego mam zaplacic 45 zl.?

zle zrozumialem?

Sprobuje raz jeszcze: przedluzalem z tydzien temu z 10 kont, bok kazal zaplacic 28zl. za kazde, za jedno e90 - 19 zl.

Teraz chcialem przedluzyc kolejne konta.

napisalem pytanie do boku, ze chce najtanszy pakiet, odpowiedziano mi ze mam zaplacic 45zl.

czy cena sie zmienila przez tydzien?

czy zaszlym razem kazano mnie zaplacic mniej?

dlaczego?

harvi, z tym "robieniem idioty" - miałem to samo :/ Strona nie działała, ja dzwonie do BOK'u, a oni mi ciemnote wciskają, że strona działa. Dzwonie do pracownika z drugiego końca Polski (pracuje zdalnie), czy mu strona działa - odpowiada że nie. Więc znowu dzwonie do BOK'u i przyznam, że słownictwo nie było zbyt eleganckie - ale przynajmniej zadziałało, bo Pan z BOK'u powoli zaczynał się tłumaczyć :rolleyes:

Co do droższego hostingu - to oczywiście że mnie stać, w Hekko i tak używam 1/100 możliwości mojego konta. Nie będę się przenosił, gdyż na prawdę mam spore "doświadczenie" w hostingach, tak więc miałem już i na nazwa.pl i na home.pl i w wieelu innych - i niestety nigdzie nie było dobrze. U niektórych to już w ogóle tragedia była. No trzeba przyznać, że home.pl był dosyć dobry, ale nie wiele lepszy od Hekko przy mniejszych możliwościach i wyższej cenie (a od serwera S3 pewnie gorszy - ja mam problem, bo jestem na S1).

Przepraszam, ale nie zrozumialem dowcipu :)

Sugerujesz ze zamowilem pakiet za 45 zl. i dziwie sie dlaczego mam zaplacic 45 zl.?

zle zrozumialem?

Tak, zamówiłeś nowy pakiet EasyPack za 42,70 dokładnie ;)

Sprobuje raz jeszcze: przedluzalem z tydzien temu z 10 kont, bok kazal zaplacic 28zl. za kazde, za jedno e90 - 19 zl.

A teraz widzisz różnicę ? Przedłużałeś konta które zamówiłeś dawno dawno temu a których już nie ma (pakietów).

Na hekko ostatnio wyłączyli cronjobs, podobno ma zostać przywrócony kiedy nie wiadomo :) Na razie od dwóch tygodni lipa bo nie działa.

Chyba jakieś nieaktualne i nie do końca prawdziwe informacje.. :) Cron nie był nigdy zablokowany.

A czemu nie możecie mieć znowu w ofercie pakietu za ok 25 zł, albo takich na 256 mb skoro wcześniej to nie był problem to dlaczego teraz nagle się stało i taki pakiet zniknął. Nie każdy potrzebuje od razu dużego hostingu, wolę wystartować z małego a z czasem jak będę potrzebował go zwiększyć. Pod zaplecze takie hostingi ok 256 mb byłyby w sam raz, wtedy mógłbym sobie kilka takich wykupić, a tak to człowiek kombinuje i szuka gdzie indziej.

Na hekko ostatnio wyłączyli cronjobs, podobno ma zostać przywrócony kiedy nie wiadomo ;) Na razie od dwóch tygodni lipa bo nie działa.
Chyba jakieś nieaktualne i nie do końca prawdziwe informacje.. :P Cron nie był nigdy zablokowany.

To ciekawostka dlaczego scuttler przestał być wywoływany z crona, mimo że wcześniej działał ok? Mam pokazać screena na dowód? Proszę bardzo -> https://www.ebiznes.hekko.pl/aaa.gif

Darmowe gry flash online - zapraszam :) a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład

To ciekawostka dlaczego scuttler przestał być wywoływany z crona, mimo że wcześniej działał ok? Mam pokazać screena na dowód? Proszę bardzo -> https://www.ebiznes.hekko.pl/aaa.gif

Nie wiem czemu Panu nie działa ale nie jest to BOK !

A wszystkich informuję iż Cron na naszych serwerach funkcjonuje poprawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności