Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

A problemy z bazą jak były, tak są. A szkoda, bo 2 ostatnie dni u mnie wszystko ładnie śmigało, dzisiaj forum przysłało mi juz 10 raportów z powodu "Error establishing a database connection"..

ech

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A problemy z bazą jak były, tak są. A szkoda, bo 2 ostatnie dni u mnie wszystko ładnie śmigało, dzisiaj forum przysłało mi juz 10 raportów z powodu "Error establishing a database connection"..

ech

Czy jakiś mod może tu zrobić porządek ? Tylko śmietnik robicie ! I to bez powodu ponieważ poza restartem serwera mysql na s2 (wymuszonym przeze mnie bezpośrednio po jednej zmianie opcji konfiguracyjnej) nic się nie działo takiego jak opisujesz.

To co opisuje harvi to był chwilowy pad, tylko jemu pewnie cron co kilka sekund słał powidomienie jak usługi mysql nie było. W każdym bądż razie co jak co, ale to jakie pakiety hekko.pl sprzedaje, to sprawa hekko.pl i rynek to zweryfikuje.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Czy jakiś mod może tu zrobić porządek ? Tylko śmietnik robicie ! I to bez powodu ponieważ poza restartem serwera mysql na s2 (wymuszonym przeze mnie bezpośrednio po jednej zmianie opcji konfiguracyjnej) nic się nie działo takiego jak opisujesz.

Hekko.pl najpierw zobacz na temat wątku i jeśli nie masz nic do powiedzenia, to zamilknij. Tematu nie założyliście Wy, nie prezentujecie tutaj żadnej oferty, jest to temat dla użytkowników, aby wyrażali swoje opinie i spostrzeżenia dotyczace sewera. Ja jestem takim użytkownikiem i będę pisał tutaj co tylko mi się podoba, jeśli jest to związane z tematem i Waszym hostingiem ,który się sypie i chcę informować o tym innych, bo czuję taką potrzebę i mam taki kaprys.

To, że krytyczne uwagi i narzekania userów nie podobają się wam, firmie, to już wasz problem.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Harvi, tyle że Hekko ma rację. Jakis % tych wypowiedzi to bełkot, dyskusja z BOK i ona nie powinna mieć tutaj miejsca. To jest temat z opiniami, a nie wrażeniami z uzywania serwera w danym dniu i pytaniami skierowanymi do BOK.

Po prostu ograniczcie swoje wypowiedzi do konkretnych rzeczy i faktów.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Tak wiec ja chcialbym zapytac konkretnie osoby posiadajace hosting w Hekko oraz administratora Hekko (bo widze iz zaglada tutaj) jak koncowo na dzien dzisiejszy wyglada sprawa z GoogleBot'em?

Czytalem w tym forum iz uzytkownicy Hekko mieli problemu a Hekko odpisywalo iz niczego firma nie blokuje, ale po przeniesieniu stron na inne hostingi uzytkownicy widzieli poprawe.

To jak to w koncu jest:

1. Pytanie do admina Hekko. Czy problemy lezaly po stronie firmy Hekko i zostalo to juz naprawione?

2. Pytanie do uzytkownikow. Czy faktycznie nie ma juz problemu z GoogleBot'em?

Dziekuje za odpowiedzi, gdyz bardzo zalezy mi na hostingu hekko poniewaz maja wszystko co mi potrzeba, a waham sie tylko jesli chodzi o ta kwestie.

To jak to w koncu jest:

1. Pytanie do admina Hekko. Czy problemy lezaly po stronie firmy Hekko i zostalo to juz naprawione?

Nie wiem skąd te plotki że GoogleBot jest blokowany w hekko - na moich stronach jest wszystko w porządku a site z dnia na dzień rośnie jak cholera :blush: - nie wiem ile w tym chwilowej zmiany nastawienia google a ile fakt że od tygodnia strony znów działają w pełni stabilnie...żeby jednak nie było zbyt pięknie...

...phpMyAdmin znów nie działa na s1 :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Posiadam hosting w firmie Hekko, jeśli chodzi o mnie, nie zauważyłem żadnych problemów z googlebotem. Jedyny mankament to dla mnie występujące chwilowe przerwy, które jednak nie są zbyt częste. Jeśli nie masz dużych wymagań możesz kupować.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Jak na razie trzeba przyznać, że Hekko wraca do formy. Moje bardzo krytyczne zdanie wyrobione przez ostani ~miesiąc teraz troche sie zmienia. Od kilku dni pracuje nad serwisem od rana do późnych godzin nocnych i muszę przyznać, że zadyszki zdarzają się bardzo rzadko :]

oby tak dalej..

Ja mam w hekko zaparkowane 5 domen i 5 Wordpressów postawionych (niektóre dość mocno rozbudowane - dużo pluginów). W sumie nic wielkiego, ale troszkę ruchu generuje. Nie mogę narzekać. Jestem bardzo zadowolony. Przeniosłem je z hostingu za który płaciłem więcej i powiem Wam, że niebo a ziemia. Płacę połowę tego co w poprzedniej firmie i mam dużo mniej stresów.

Aha.. jestem na serwerze s3 - od dwóch miesięcy i póki co jeśli poziom usług będzie dalej taki sam z przyjemnością przedłużę.

Pozdrawiam :)

Pozdrawiam :)

• 3 tygodnie później...

Ja również mam konto w Hekko i taki problem. Zamiast zawartości strony wyświetla się błąd:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@..... and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

O co to chodzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności