Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga, do wszystkich, kto na poważnie probuje sie wypowiadac na temat tematu topika - czyli opinie na temat serwera za 12zl.

Uważam że jesteście czubkami.

Takie konta trzeba kupować po 10-20-30 sztuk ( ja tak robie i z hekko i z jor i t.d.:)

Po 2 tygodniach pracy serwera uważam że on juz na siebie zarobił.

Nawet licząc tylko wartość punktów w weblinku, nic wiecej.

Reszte - 48 tygodni w roku - traktuje - jako gratis.

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uwaga, do wszystkich, kto na poważnie probuje sie wypowiadac na temat tematu topika - czyli opinie na temat serwera za 12zl.

nie mówimy konkretnie o tej ofercie, ale o każdej z nich :piwo:

P.S.

znaczy się taki był moj cel :)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

edit:

Na prosbe admina hekko edytuje swoja wypowiedz,

hosting mi sie nie podoba i zaluje ze mam tam wykupiony pakiet

p.s nie musze publicznie mowic,pisalem w mailu ze osoba z forum instalowala te skrypty na MOIM serwerze.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Dlaczego Pan pisze takie bzdury skoro wyjaśniliśmy przed chwilą wszystko na maila ? Nie było oczywiście żadnych prac prowadzonych na serwerze - gdyby tak było to wisiałaby taka informacja w panelu rozliczeniowym.

Czy mam publicznie zacytować to co napisałem o tej sprawie co się wydarzyła ok 2 miesiące temu ? Czy też może Pan sam edytuje swojego posta i edytuje te informacje: "warto tez powiedziec ze nikt z obslugii nie pamieta ze byla taka sytuacja" ? Nie lubię ludzi które ŁŻĄ publicznie.

Oczywiście brak innych zgłoszeń w tej sprawie tylko Pańskie (w porównaniu z sytuacją ~ 2 mc temu gdzie był problem i wszyscy którzy powinni zostali o tym poinformowani). Proponuję najpierw dokładnie przejrzeć konfigurację swojego konta i skryptów.

moje konto w hekko.pl działa jak należy. wszelkie skrypty również.

muszę powiedzieć, że na zaplecze jest to b.dobry hosting. co prawda jestem od niedawna, jednak z pewnością opiszę tutaj dalsze moje przygody z hekko.pl

tymczasem polecam;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności