Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie, to problemy z Hekko zaczęły pojawiać się od pół roku, ale ostatnio, to już przegięcie. Nie było dnia bez przerwy. Nie można było spokojnie skopiować plików na serwer. Zawsze zrywało i wznawiało połączenie. Całe szczęście, że w WinSCP automatycznie wznawia i nie pomija plików. To się też dotyczy dostępu do panelu administracyjnego, phpmyadmin. Z MySQL nie ma problemu, bo wtedy siada cała strona i nawet nie ma jak sprawdzić.

Nie wiem skąd takie problemy ale raczej jest na odwrót, od ponad pół roku wszystko działa wyśmienicie.. Szczególnie jeśli piszesz o panelu administracyjnym - ten zawsze działa i nie ma opcji aby zrywał połączenia :unsure: Polecam sprawdzić swoje połączenie w takim wypadku.

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hekko zacznij pytać ludzi skąd mają net, bo u mnie w UPC często zrywa połączenie z bazą (jak domniemam po akcjach, które wtedy robię) nawet na niby super hiper hostingu (nie będę podawał nazwy dla złej reklamy, bo to w sumie wina UPC, nie ich.. chyba)...

@Sponsi, że tak się spytam bo może źle zrozumiałem Twój post:

co wspólnego ma niestabline łącze użytkownika odwiedzającego stronę z błędami czy zrywaniem połączenia z bazą danych na serwerze gdzie jest strona?

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

• 2 tygodnie później...

Potwierdzam. Obie strony u mnie też się otwierają. Może coś nie tak u Ciebie z DNS-ami?

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Wrzuciłem Ci screena, żeby nie było, że kłamię. ^_^ IP serwera masz w prawym, dolnym rogu przeglądarki.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności