Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

Hm, w takim razie wina raczej jest po stronie hekko. Chociaż zbyt małą wiedzę mam na ten temat, aby kogokolwiek osądzać. Mnie działają dalej i pięknie odpowiadają na ping.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

chlopaki pomozcie mi prosze, jak podpiac swoja domene do hekko.pl? no nie moge, dodalem domene, potem w zarzadzanie DNS-ami dodalem 2 dnsy w polu NS i dalej nic, skopiowalem pliki do public_html i usunalem index_html(jak kazali) i dalej nic, moze jest jakis okres czasu jak serwer hekko zalapie moja strone?? a wy czekaliscie cos czy od razu wam stronka chodzila//??

mi nawet strona główna hekko nie działa :) chyba to coś w stylu co napisał michalk, no ale cóż trzeba dziś zebrać swoje zabawki i przenieść na inny serwer

Oficjalny komunikat został wydany już wczoraj (dostępny dla klientów w panelu rozliczeniowym) tuż po awarii która zakończyła się przed godziną 22 i od tego czasu wszystko śmiga więc sprawdź lepiej u siebie :)

chlopaki pomozcie mi prosze, jak podpiac swoja domene do hekko.pl? no nie moge, dodalem domene, potem w zarzadzanie DNS-ami dodalem 2 dnsy w polu NS i dalej nic, skopiowalem pliki do public_html i usunalem index_html(jak kazali) i dalej nic, moze jest jakis okres czasu jak serwer hekko zalapie moja strone?? a wy czekaliscie cos czy od razu wam stronka chodzila//??

To nie BOK ale podałbyś objawy bo "nic" nic nikomu nie mówi :)

Oficjalny komunikat został wydany już wczoraj (dostępny dla klientów w panelu rozliczeniowym) tuż po awarii która zakończyła się przed godziną 22 i od tego czasu wszystko śmiga więc sprawdź lepiej u siebie

Wszystko działa od około godziny, tylko że jak miałem sprawdzić jeśli nie miałem dostępu do panelu? Takie info można by na maila wysyłać :)

• 4 tygodnie później...

Ale osobne uwierzytelnianie tyczy tylko SMTP. Dlaczego nie napiszesz do supportu? Myślisz, że problem techniczny ktoś z forum rozwiąże szybciej, niż ludzie, którzy po to tam pracują?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności