Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Na hekko troche szfankuje obsługa klienta. Przykładowo na netmarku, gdy pisze że mam z czymś problem to nie dość ze odpowiedz jest zaraz to jeszcze dostaje informacje dlaczego i jak naprawić bląd.

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Na hekko troche szfankuje obsługa klienta. Przykładowo na netmarku, gdy pisze że mam z czymś problem to nie dość ze odpowiedz jest zaraz to jeszcze dostaje informacje dlaczego i jak naprawić bląd.

Odpowiedzi w godzinach pracy nie przekraczają 2 godzin, zwykle jest to kilka minut. Nie supportujemy skryptów klienckich a jedynie udzielamy pomocy technicznej dotyczącej kont www. Myślę, że Twoje potrzeby są zbyt wielkie.

hekko, czy planujecie wprowadzić jakieś obniżki domen i jakiś dobry automatyczny system płatności on-line ?

Obniżki cen domen - nie.

Automatyczny system płatności - jest na ukończeniu :) Do października powinniśmy go wdrożyć.

Problem był z serwerem czy z Twoimi stronami/skryptami? Bo ciężko zwalać winę na hekko, że masz błędy w kodzie strony/skrytpu i oczekiwać rozwiązania tego problemu. Płacisz za hosting, nie za programistę do pomocy. Sam mam jedno konto na hekko i nie narzekam, support jest ok, miałem problem z poprawnym ustawieniem crona i admin bez problemów mi z tym pomógł.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności