Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panie Moskit

W swoich ocenach i polajankach nie trafil pan.Jestem seniorem (58l).Nie znam sie na programowaniu wiec moze jestem fake kontem ale ciesze sie,ze jestem w internecie za niewielkie pieniadze.Moj post z bledami?Coz,to emocje 1 post na tym forum, 5 postow moze w zyciu.To forum odwiedzam od marca 2005r,wtedy pisano min.o thc.pl wspolnasprwa.info,ustalano zasady etycznego prowadzenia biznesu hostingowego. Nie udzielalem sie nie pisalem postow.Panie moskit sam pan pisze "nie byly to jakies mocno uciazliwe przypadki,ale jednak wystapily i napisalismy to informacyjnie a nie w celu napasci na firme..." Myslalem,ze to temat opini o hekko .pl a nie informacja.Przeciez moznaby zalozyc watek informacyjny o hekko pl jak tez innych firmach hostingowych.jestem przekonany,ze takiego tematu nikt by nie czytal bo jak to czytac.

mirekm napisal "znowu padlo"-przysiegam mi po okolo 20 min. wstalo i stoi szczesliwie do tych por u mirekm lezy padniety szczerze, szkoda mi go zycze mu by u niego tez wstalo albo nich zmieni dostawce internetu...

Inny kwiatuszek General Depet informuje"Na ale tym razem to nawet ich stronka padla hehe" Tu widac emanacje szczescia.terapia na takiego goscia facet nabija sobie posty albo dziala na rzecz niezdrowej konkurencji,albo jest niesp[elna rozumu-za swoje pieniadze cieszy sie z awarii.Chyba wpadl w depreche gdyz do tej pory nie pinformowal ze hekko.pl dziala a u mnie SLA 99,5% zreszta za niewielkie pieniadze.Panie moskit w dalszym ciagu jest pan pewien swoich racji czy zacytowane dwa kolejne przyklady nie sa przykladami na wypaczanie tematu opini o firmie hostingowej.W dalszym ciagu uwazam ze dobra opina hekko.pl sie nalezy

jezeli mirekm nie klamie to zrecznie manipuluje uzytkownikami.

General Depet nawet nie kryje jak bardzo Go wzrusza kazda awaria pocieszam awarii juz nie ma.

mirekm napisal "znowu padlo"-przysiegam mi po okolo 20 min. wstalo i stoi szczesliwie do tych por u mirekm lezy padniety szczerze, szkoda mi go zycze mu by u niego tez wstalo albo nich zmieni dostawce internetu...

Wyluzuj albo zamilcz. Nie czepiam sie bez powodu, w godzinach pracy nie dziala mi poczta na jednym koncie. Powod - brak polaczenia z serwerem, jednoczesnie nie dzialaja zadne strony na moim koncie na hekko. Po 30 minutach (moze problem wystapil wczesniej, nie wnikam, ja zauwazylem odkad siadlem do komputera) zadzwonilem do hekko i dowiedzialem sie, ze problem bedzie naprawiony za kolejne 30 minut. Na moje szczescie nie trzymam na hekko nic szczegolnie waznego i nie polece nikomu trzymania tam stron, ktore maja na siebie zarabiac lub strony i poczty firmowej. Swoim klientom polecam inne zblizone cenowo hostingi, gdzie podobne problemy wystepuja baaardzo rzadko. Mam konto w hekko od 1,5 roku i w tym czasie bylo kilkanascie czy nawet kilkadziesiat takich drobnych awarii (tych co ja zauwazylem). Drugi raz juz konta nie przedluze, wiem ze duzo na mnie nie straca, ale ja z pewnoscia zyskam.

Zdradzę Ci jesczcze tajemnice, ze moj dostawca internetu ma sie nijak do jakosci uslug swiadczonych przez firme hekko.

jezeli mirekm nie klamie to zrecznie manipuluje uzytkownikami.

Ty za to robisz im fantastyczny PR :D

Tak zupelnie prywatnie napisz mi (moze inni tez sa zainteresowani) skad tyle jadu i czepialstwa sie w (jak sam napisales) starszym czlowieku?

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

hekko.pl dziala a u mnie SLA 99,5%

https://monitoring.webhostingtalk.pl/pl/ranking.php?type=1

Zresztą Panie metys9 skoro jest to temat opinii o hekko to chyba każdy może się dzielić swoim zdaniem, zarówno pozytywnym jak i negatywnym. Pana wypowiedź jest na żenującym poziomie, w dodatku brak ogonków i błędy sprawiają że momentami nie wiadomo o co chodzi. Pana sprawa komu Pan polecał i co. Sam chętnie czytam opinie i informacje co i gdzie leży żeby przy kolejnym zwiększaniu zaplecza nie nadziać się.

A co do prawdziwości Pana słów wiele daje do myślenia to: https://forum.skryptoteka.pl/co-wybrac-t5044.html

PS. Nie jestem w żaden specjalny sposób związany z hekko ani z konkurencją tej firmy. Piszę to co sam uznam za stosowne.

Panowie, spokojnie.. nie rzucać się do gardeł tylko.

Nie jesteśmy super.. ale się staramy.

Jednak wiele argumentów podanych przez Was nie pokrycia..

Ktoś z Was napisał o "kilkudziesięciu" awariach.. trochę w tym przesady.

Monitoring który ktoś zacytował nie jest najlepszy.

Dla porównania powiem, że widoczny uptime na naszej stronie z hosttrackera jest dla tego samego serwera do ten z webhostingtalk.pl (nasz monitoruje z mniejszym interwałem czasowym do tego) !

Nie działa FTP ? Nie zdarzyło się jeszcze żeby FTP nie działał.. jest to chyba najmniej awaryjna usługa ze wszystkich..

Dobranoc.

Brak połączenia a zrywanie to dwie różne rzeczy.

Niestety na zrywanie nic nie potrafimy poradzić, testujemy z różnych łącz czasami i jest dobrze a niektórym zrywa niestety nadal..

Może i różne ale ja znowu nie mogę się połączyć.

Zatem nie jest to problem po naszej stronie, nie stosujemy czasowych blokad na konkretną usługę ani nic w tym stylu.

Tylko najlepiej nie zgłosić tego na helpdesku a codziennie się żalić na forum..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności