Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Moja opinia o hekko.pl, hmmm...już mi trochę ciśnienie się unormowało, bo serwer po co najmniej 3 godzinnej padace w końcu wstał, ale niestety raczej negatywna.

Co chwile tylko słychać zapewnienia, ze już "niedługo będzie wymieniony kontroler", że "trzeba poczekać", że "już powinno być ok", a mimo wszystko ciągłe padaki, niby krótkie, ale jakże uciążliwe. Współadministruje forum postawionym na hekko, więc wszelkie pady np. w trakcie pisania postów, są szczególnie uciązliwe dla użytkowników. Nie wspominając od odwiedzinach gości, botów, etc.

Niestety mimo wielkiej wrodzonej cierpliwości, zaczynam rozważać opcję przenosin:/

Wyżaliłem się i lżej mi:)

Pozdrawiam wszystkich :)

ups antyreklama ? przepraszamy

ale hekko.pl, po 1 przeciążenie servera max 2%? - kpina

transfer - kpina

w ogóle hosting - kpina

Czy masz kolego jakiś problem ? Oczywiście 2% obciążenia jest w pakiecie EasyPack, regulaminu nie czytamy ? W czym problem aby wykupić większy pakiet ? Transfer - nie rozumiem w czym problem ? Tu też nie jest problemem aby wykupić wyższy. Jeśli jest jakiś problem zapraszam do kontaktu z BOKiem albo na PW w skrajnych wypadkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności