Skocz do zawartości

Opinia hekko.pl

michat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiadomość (9 godzin temu):

Nastąpiła zmiana adresów IP na s1 i s2. Czas trwania odświeżenia się adresów to ok 3 godzin. Aby przyspieszyć ten proces wystarczy wyczyścić cache przeglądarki.

Niestety ta śpiewa jest bardzo popularna podczas zgłaszania awarii, i nie tylko na tym hostingu :/

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Lesiu aż takim desperatem nie jestem aby wykupywać hosting w innej firmie tylko dlatego, że hekko padło na kilkanaście godzin :D

Serwery ftp działają, więc najprawdopodobniej tak jak napisał Mar nastąpiła zmiana adresów IP.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Z tego co widzę, to już jest grubo ponad doba, a nie "tylko" kilkanaście godzin.

Właściwie najgorsze w tym wszystkim jest to że problem z serwerem S1 jest już od miesięcy - ktoś tu napisał wcześniej że hekko to czołowa firma hostingowa w Polsce - naprawdę aż ciężko mi uwierzyć w to żeby poważna firma bagatelizowała problem przez parę miesięcy...ja rozumiem że sprzęt ma prawo się zepsuć, że może zdarzyć się naprawa/konserwacja trwająca nawet > dobę ale tego że czas działania strony od kilku miesięcy przerywany jest ciągłymi mniejszymi lub większymi awariami jest dla mnie drobnym nieporozumieniem zwłaszcza jak się czyta coś takiego:

tak, z pewnoscia firma z top50 najwiekszych w kraju zwinela sie

Szanuje hekko bo oferta cenowa jest jedną z lepszych w Polsce - nie ucieknę od nich teraz bo to oczywiście bez sensu ale czy przedłużę serwer na kolejny rok jest dla mnie z dnia na dzień coraz większą zagadką.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności