Skocz do zawartości

Skrypt IndexU dla katalogów

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ mam juz 4 katalogi oparte o ten skrypt i niektorzy tez zaczynają go uzywac informuję, ze do końca grudnia (od dziś) jest promocja na skrypt: zamiast 99USD opłata za licencje wynosi tylko 60USD.

www.nicecoder.com - Skrypt w wersji 5.4.0 oraz podstawowy template jest dostępny w wersji polskojęzycznej.

Do adminów: niestety nie wiem gdzie umieścić takie info dlatego pozwalam sobie umieścić go w tym dziale. Ewentualnie prosze o przeniesienie w inne miejsce.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ponieważ mam juz 4 katalogi oparte o ten skrypt i niektorzy tez zaczynają go uzywac informuję, ze do końca grudnia (od dziś) jest promocja na skrypt: zamiast 99USD opłata za licencje wynosi tylko 60USD.

www.nicecoder.com - Skrypt w wersji 5.4.0 oraz podstawowy template jest dostępny w wersji polskojęzycznej.

Do adminów: niestety nie wiem gdzie umieścić takie info dlatego pozwalam sobie umieścić go w tym dziale. Ewentualnie prosze o przeniesienie w inne miejsce.

ano potwierdzam, kupiłem za 60 dolców, jak dopracuję, to upublicznię kataloga.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

służę pomocą w razie problemów :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

służę pomocą w razie problemów :)

Czyżbyś brał udział w tworzeniu ? ew. w spolszczeniu ? i masz prowizję ? hehehehe

nic mi do tego - każdemu należy się wynagrodzenie za pracę.

Jestem jeszcze daleko w wypuszczeniu - mam mało czasu - zabawę rozpocząłem tutaj :

https://www.zarobkowy.info/

zastanawiam się, czy można wyłączyć możliwość dodawania wpisów do głównych kategorii - tak, żeby userzy mogli tylko do podkategorii dodawać.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@mario: spróbuj wyedytować kategorię i ustawić UPRAWNIENIA na NIEDOZWOLONE (o ile uzywasz spolszczonego ACP).

@Mariusz - gratki. TO dośc dobry skrypt i przejrzysty jesli chodzi o rozne rzeczy :D niejestem programistą ale łatwo się go obsluguje i pisze dodatki :D

z resztą forum supportowe tez jest niczego sobie :D

@mario: spróbuj wyedytować kategorię i ustawić UPRAWNIENIA na NIEDOZWOLONE (o ile uzywasz spolszczonego ACP).

Dziękuję. Wprawdzie nie mam polskiego menu, ale udało się.

MZ

jest ;) - ja mam ;)

• 4 tygodnie później...

Może nie mas z możliwosci na hostingu jkorzystania z htaccess ? Ewentualnie spróbuj .htaccess zmienić poprzez Panel zarzadznia (CPANEL, DirectAdmin etc).

Co do spolszczenia - masz je w panelu klienta po zalgoowaniu się na nicecoder.com - chyba że robisz własną skórkę wtedy tłumaczysz sam od nowa. Przetłumaczona jest tylko skórka w wersji KOSMOS (nie pamietam tylko czy było tłumaczone na UTF czy ISO).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności