Skocz do zawartości

Partner w rejestracji domen

Kori

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Poszukuję firmy zajmującej się pośrednictwem w rejestracji domen typu domainmaker

Chciałbym oferować usługę rejestracji domen a znam tylko firmę domainmaker, gdzie nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile.

Znacie jakieś dobre firmy?

Z góry dziękuję za info.

Adrian, ja ostatnio z Panią mailowałem jak na czacie :D Dowiedziałem się paru ciekawostek, mogę zdradzić, że warto rozpocząć współpracę już teraz (jeśli ktoś jej nie ma), bo wkrótce pojawią się ciekawe rzeczy.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Oo, coś nowego. Obiecywali skończyć API w połowie listopada do końca a tak to działa połowicznie tylko.. A obniżkę sami zapowiedzieli dawno. Dzwoniąc też nie zawsze się wszystko można dowiedzieć, raz pytałem coś o API a Pani nawet nie wiedziała, że coś takiego mają :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności