Skocz do zawartości

Hosting, darmocha i full wypas

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiedziaęłm, czy nie dać tego w dziale Dowcipy, bo jak zaczałem na innym forum gadac o tym z kims kto zapodał ten link to jak zobaczylem, to sie troche ubawilem ;)

darmoland.pl

Zapis "Konta WWW w serwisie Darmoland pozbawione są wszelkich błędów innych serwisów, tzn. nie ma u nas ograniczeń transferów." mnie rozłożył na łopatki buhahaha że niby ograniczenie transferu jest błędem... posikam się ze śmiechu :twisted: 8)

błędów serwisów... raczej może providerów, bądź po prostu pozostałych ofert hostingu tyczy się ten "błąd".

oferują możliwość "wygrywania plików na serwer przy pomocy FTP" - matko jedyna, a nie wgrywania? :twisted: Ci co błędów nie mają tak piszą. Ciekawe czy to błąd czy nie wiedza nawet, że pliki się wgrywa, a nie wygrywa :]

Na reklamach Google AdSense zbyt wiele mysle, ze nie zarobia chlopcy...

Poza tym, widze, ze jednak wieczorkiem wolno chodzi ich serwis... ale wolnooo... od kiedy oni istnieją z tym darmowym serwisem kont? bo pod regulaminem kont widze date 23.03.2005.

Chyba nieco dłużej działają, spotkałem się z tym serwisem bodajże miesiąc, dwa, temu.

Teraz sprawdziłem whois i... #-o

Zapytanie o: darmoland.pl

IP: 80.53.127.98

Reverse DNS: ix98.internetdsl.tpnet.pl

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Kiedyś miałem z kolegą zrobić parodię hostingu (już nawet byłem 1. w Google pod "chostink") też na Neostradzie, ale jakoś czasu i chęci zabrakło. Teraz widzę, że nie byłem pierwszy z takim pomysłem.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

też na Neostradzie

;) to akurat nie jest neostrada, ale coś, co tpsa nazywa internet dsl;)

pzdr.

PS. Plan w każdym razie ciekawy=)

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

To mnie rozbawilo. Dobre.

Dzięki;)

BTW. uwazaj na bannerek, bo zaraz bedziesz mial na karku niezadowolonych  tym, ze sobie takowy umiesciles.

Jeżeli będzie trzeba to usunę lub też zmniejsze, baner w każdym razie nie służy mi w żadnym razie do celów komercyjnych, nie jestem w żaden sposób powiązany, ze stroną, którą on linkuje.

omnia mea mecum porto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności