Skocz do zawartości

Pojawianie sie i znikanie strony w katalogu Google

carnivore

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam drobną zagwozdkę odnośnie strony www.jantar.pl Otóż dzisiaj zaczeła sie na przemian pojawiać i znikać w katalogu google - przy wyszukiwaniu na słowo jantar Zawsze po wpisaniu tego słowa była zwracana na pierwszej pozycji a teraz zupełnie znika. Nawet wpisanie www.jantar.pl powoduje wyszukanie stron które zawieraja w sobie taki odnośnik. O dziwo wyszukanie site:www.jantar.pl zwraca wyniki z linkami zawartymi na stronie, podobnież działa wyszukanie www.shop.jantar.pl. Czy ktoś mi moze powiedzieć co moze być przyczyna takiego dziwnego zachowania i jakie kroki poczynić?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za ewentualne odpowiedzi.

Tobie chodzi o wyszukiwarke czy o katalog?

w wyszukiwarce to że pojawia sie i znika jest spowodowane rożnymi DC

dlaczego pojawia się i znika? może filtr, może ban, może nowe DC

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tobie chodzi o wyszukiwarke czy o katalog?

w wyszukiwarce to że pojawia sie i znika jest spowodowane rożnymi DC

dlaczego pojawia się i znika? może filtr, może ban, może nowe DC

Chodzi mi o wyszukiwarke. Dziwne strasznie bo słowo jantar nie zwraca w wyniku strony głównej a na przykład mc3090 na 9 pozycji zwraca link do produktu (www.jantar.pl/pl.php/2,2,18,3,1,175/MOTOROLA-MC3090.html)

Przyznaje ze tego nie rozumiem.

Strona pod tym adresem istnieje od długich lat, jedynie ostatnio (2-3 miesiace temu) została zmieniona na nową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności