Skocz do zawartości

Problem z webwweb.pl

o_w_c_a

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie bo sie nie moge doszukac na forum nic co by mi rozjasnilo watpliwosci...

Jakis czas temu sie zarejestrowalem w systemie i wydaje mi sie ze chcialem zeby na mojej stronie pojawialy sie nowosci w temacie telefonow komorkowych (generalnie cos o gsm) i dodtalem (nawet niewiem gdzie i jak zaklikalem ze takie cos mam):

[edit] skrypt jest poprawny

no i jak ostatnio uruchamiam ten link do strony z tym to cos niebardzo chce to to dzialac i wywala " polaczenie nie powiodlo sie"

Czy ktos wie co nalezy poprawic zeby zaczelo dzialac? Generalnie interesuja mnie informacje ze swiata gsm.

Za info z gory dzieki

Owca

bo sie nie moge doszukac na forum

Na ten temat były dwa ostatnie wątki ;)

A odpowiadając na Twoje pytanie:

- kod miał poprawny zapis

- system obecnie nie działa

- do nowej wersji będą nowe kody

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

A ja zeby nie zakladac nowego tematu i robic balaganu zapytam sie ty.

Ktos dodal moja strone do katalogu webwweb.pl a nie bylem to ja. Ja aktualnie chce dodac wlasnie tam moja strone ale z innym opisem ale niema jak bo juz jest dodana :/ co mam zrobic w takiej sytuacji ? :/

piotrek wyslalem do ciebie pw ale nie dostalem niestety odpowiedzi :/ ;)

Ok dzieki za info.

Rozumiem ze skoro beda nowe kody to ta wersja co mam nie ruszy i czy w jakis sposob bedzie "widac" na mojej stronie ze system ruszyl? Tzn zmeni sie np tresc tego komunikatu o beldzie zaluzmy na "zmien ustawienia"? czy musze od czasu do czasu zagladac na Wasza strone i sprwadzac "postepy"?

I jeszcze jedno - wiadomo cos kiedy moze spowrotem ruszy system w 100% (tzn nie prosze o podanie dokladnej daty ale o zawezenie np. za tydzien, za miesiac, za dwa, za rok)?

Owca

<b>Pasja</b> - no ok - mi to nie przeszkadza z kad beda te newsy byle strona rosla ;) - a widze ze calkiem ciekawe masz na stronie wiec oki - tyle ze niebardzo kumam jakto trzeba zrobic zeby chcialo dzialac (pobranie przez rss dla mnie jakos "magicznie" brzmi a ze dobry ani nawet niezly nie jestem w PHP wiec kompletnie niewiem jak to to wkleic).

Klikniecie w link jaki zalaczyles spowodowalo ze mi sie masa krzkow pojawila a jakto trzeba ubrac w kod zeby chcialo sie poprawnie wyswietlac?

Owca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności