Skocz do zawartości

[Sprzedam] DWA linki na PR4 - Sprawdź !

yoogii

Rekomendowane odpowiedzi

Do sprzedania mam 2 linki na stronie www.Bezan.com.pl z PR4.

Strona jest od ok 2 lat w sieci. Aktualnie jest tam 10 linków wychodzących. Liczba ta jest stała od kilku miesięcy. Przewiduję, że strona nie powinna przekroczyć 15 linków wychodzacych. Jednak teraz do sprzedania jest TYLKO DWA linki. Kiedy kolejne miejsca będą sprzedawane? Nie wiem i na pewno nie nastąpi to szybko.

Strona jest zadbana i w miarę możliwości często uaktualniana. W G bardzo wysoko na interesujące frazy.

Lada moment strona zyska jeszcze większą moc, gdyż dopiero co zostały skierowane na nią kolejne mocne linki (PR3, PR4) a następne są w trakcie ustaleń. Dodam, że strona ma do siebie dużo tematycznych linków co jest dość ważne.

Dodam jeszcze, że jestem w trakcie tworzenia dużego serwisu również z tej samej tematyki, więc moc strony po podlinkowaniu na pewno się o wiele zwiększy.

To by było na tyle lania wody :) Teraz konkrety.

Cena: 20zł/mc

Kontakt:

PW

Marcin.Szymkun[bez_spamu_proszę]gmail.com

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności