Skocz do zawartości

Zarządzanie reklamami - już jest

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

1. Co masz na myśli pisząc "zaimportować stare kody"?

EDIT: Już wiem, u mnie działa bez problemu.

EDIT1: Tylko po wklejeniu nowego kodu nie ma reklam, może trzeba dłużej czekać na odświeżenie ;/

EDIT2: J po kilku minutach reklamy są.

EDIT3: Nie wczytuje kanałów.

2. Tworzyć można, ale usuwać utworzony już nie :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

U mnie po zatwierdzeniu formularza było 404 not found adres coś jak "google/adsense/import-do" albo podobnie. dzięki za info, że już działa, zaraz sprawdzę.

Edyta: Pech chciał, że testowałem na jakimś strym kodzie ( w kodzie było google_cpa_choice=...) i ten

kod nie chciał się importować - inne działają.

PS. Czy ktoś jeszcze ma kod z cpa_choice ? nie pamiętam kiedy był generowany ale na pewno ja go nie zmieniałem

Ja mam dwie rzeczy, moze cos przeoczylem (czasem i tak bywa):

jak usunac utworzona jednostke reklamy?

czy/jak mozna zmienic jej rozdzielczosc?

Nie da sie usunac reklamy, jesli nie bedzie uzywana sama zmieni sie na niekatywna

Nie da sie zmienic wymiarow reklamy. Musisz wygenerowac osobny kod.

https://adsense.org.pl/pl/za-raczke-z-nowym-kodem-75.html

https://adsense.org.pl/pl/uproszczone-zarza...reklama-74.html

Google AdSense - potrzebujesz pomocy ? Napisz na forum adsense lub mail: kuba@adsense.org.pl

mZEK.2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności