Skocz do zawartości

Co Wy na to...?

rpnet

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy,

wlasnie zaciekawiony pewna stronka postanowilem zobaczyc jej kodzik (intuicja nie kobieca ;) podpowiadala mi, ze tutaj zobacze cos dziwnego - i zobaczylem). Na stronie glownej jest maly .swf a strona jest na 2 pozycji w google - to moja konkurencja, dlatego ciekawy jestem co podpowiecie w tej sprawie (a kod jest taki):

<div id="layer-1" style="position: absolute; left: -5000px; top: -5000px; height: 100px; width: 100px">

<h1>domki, domy, domki drewniane, domki z drewna, domy drewniane, domy z drewna, domki letniskowe, domki całoroczne, domy letniskowe, domy całoroczne, altany, domki ogrodowe, domki narzędziowe, kampingi, kamping, campingi, camping, altanki</h1>

<h2>domki, domy, domki drewniane, domki z drewna, domy drewniane, domy z drewna, domki letniskowe, domki całoroczne, domy letniskowe, domy całoroczne, altany, domki ogrodowe, domki narzędziowe, kampingi, kamping, campingi, camping, altanki</h2>

<h3>domki, domy, domki drewniane, domki z drewna, domy drewniane, domy z drewna, domki letniskowe, domki całoroczne, domy letniskowe, domy całoroczne, altany, domki ogrodowe, domki narzędziowe, kampingi, kamping, campingi, camping, altanki</h3>

</div>

Ten kod powtarza sie jeszcze raz pod wstawionym .swf-em, tylko zamiast "layer-1" ma "layer-2".

Pozdrawiam

rpnet

dlatego ciekawy jestem co podpowiecie w tej sprawie

albo odeslemy Cię do wczesniejszych wątkow, ktore za Twej bytnosci juz bylo o spamraportowaniu, albo w najlepszym ptrzypadku powiemy Ci to samo co zawsze ;)

Mozesz zglosic do www.google.com/contact/spamreport.html ten przypadek, ale na 100% nie licz na jakakolwiek reakcje, w pozostalych wyszukiwarkach mozesz proowac zglosic, ale ten przypadek nie jest jakis "hiper".

A poza tym pozostaje Ci tylko ich przebic, a jesli Ty jestes na 1. a oni na tym 2. to pozostaje Ci... no wlasnie nie wiem, bo sam mam taki porblem :roll:

Majkel napisał:

...a jesli Ty jestes na 1. a oni na tym 2. to pozostaje Ci... no wlasnie nie wiem, bo sam mam taki porblem...

Problem w tym, ze oni sa wyzej ode mnie o 3 oczka.

Jezeli chodzi o google, to masz racje. Juz kiedys zglosilem ewidentny spam (tekst w kolorze tla) i oczywiscie nic sie nie wydazylo.

Pozdrawiam

rpnet

Problem w tym, ze oni sa wyzej ode mnie o 3 oczka.

to pozostaje Ci ich przebic, co chyba nie powinno byc az tak trudne 8)

jedyne co maja to te naglowki H1 na glownej, a poza tym to chyba dalehj z tego podanego kodu to Google nie wchodzi, zatem dzialaj...

Jezeli chodzi o google, to masz racje. Juz kiedys zglosilem ewidentny spam (tekst w kolorze tla) i oczywiscie nic sie nie wydazylo.

zdaza mi sie juz czasem miec racje ;)

I nie licz na to. Mozesz to robic w ramach sportu, dziwnej rozrywki... zrob sobie jak chcesz taki formularz jak Jeż i jak masz zmienne IP to sobie kilkaj raz dziennie, podeslij znajomym... taka bezsensowna krucjata... :twisted: ale tylko 1 kilkniecie to wiele czasu nie zajmuje ;) Jak chcesz to napisz na priv to dam i link do mojego miejsca krucjaty, to sobie zobaczysz jak ja to rozwiazalem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności